reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny!!! Mam wyniki bety. Jest to mój 10 dzień po transferze(transfer był 8 lipca) 2 zarodki 3 dniowe:

Beta : 37,29
Progesteron : 23,19
Estradiol : 30,05

Co sądzicie ?

Powyżej 5 oznacza ciąże :-) nieważne ile, ważne jak przyrasta! Za dwa dni bedzie można powiedzieć dużo więcej! :-) tymczasem głowa do góry!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie miałaś idealne tsh, ja to Ci takiego mogę pozazdrościć :)
Może pytanie gdzieś jakiś przyjmuje? Ja tez musiałam pójść prywatnie,znalazłam super endokrynolog ginekolog na znanym lekarzu. Tez za jakieś 2 tygodnie zrobię badania,zobaczymy go wyjdzie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja juz prawie 10 lat u jednego lekarza jestem nie raz juz na wlasna reke zmniejszalam i zawsze popierala moje dzialania niw bede panikowac i biec peywatnie :)
Mnie juz dobijalo szybkie bicie serca normalnie myslalam ze zawalu dostane. No i teraz wiem czemu od 2 tygodni wytrzymuje na 1 kawie do 2 w nocy :) i wstaje jak zywczyk. Troche mbie juz to meczylo bo jednak organizm domaga sie normalnego funkcjonowania :)

Kochana ja juz prawie 10 lat u jednego lekarza jestem nie raz juz na wlasna reke zmniejszalam i zawsze popierala moje dzialania niw bede panikowac i biec peywatnie :)
Mnie juz dobijalo szybkie bicie serca normalnie myslalam ze zawalu dostane. No i teraz wiem czemu od 2 tygodni wytrzymuje na 1 kawie do 2 w nocy :) i wstaje jak zywczyk. Troche mbie juz to meczylo bo jednak organizm domaga sie normalnego funkcjonowania :)
No tak,zaprawiona w boju jesteś :)
Ja biorę euthyrox dopiero od ok 1.5 roku to jeszcze "panikuje" jak widzę kiepskie wyniki ;)

No to faktycznie miałaś idealne tsh, ja to Ci takiego mogę pozazdrościć :)
Może pytanie gdzieś jakiś przyjmuje? Ja tez musiałam pójść prywatnie,znalazłam super endokrynolog ginekolog na znanym lekarzu. Tez za jakieś 2 tygodnie zrobię badania,zobaczymy go wyjdzie.

A ile czasu bierzesz juz eutyrox ? Najlepiej kontrolne badanie zrobic po miesiacu wtedy widac spadek. Ja musze zrobic wczesniej zeby wychwycic ewentualny moment na minimalne podniesienie dawki lub pozisranie przy 50

reklama
Do góry