gosia321
Fanka BB :)
A nie no to panika tez sie wlacza na momentNo tak,zaprawiona w boju jesteś
Ja biorę euthyrox dopiero od ok 1.5 roku to jeszcze "panikuje" jak widzę kiepskie wyniki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie no to panika tez sie wlacza na momentNo tak,zaprawiona w boju jesteś
Ja biorę euthyrox dopiero od ok 1.5 roku to jeszcze "panikuje" jak widzę kiepskie wyniki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu ja ci jednak proponuje pojscie do lekarza. Moze sie okazac ze zmieni nawet leki bo to juz niski wynik jest. Ja nadczynnosc lecze i miewalam wynik tsh 0.001...Super gratulacje mamusiu![]()
Tez raz taku mialam. Tylki ze ja mam hashimoto. Lekow na bank nie zmieni bo letroxu nie toleruje za 2 tygodnie jak wroci to sie przejdeGosiu ja ci jednak proponuje pojscie do lekarza. Moze sie okazac ze zmieni nawet leki bo to juz niski wynik jest. Ja nadczynnosc lecze i miewalam wynik tsh 0.001...
Aaa no chyba ze tak...Tez raz taku mialam. Tylki ze ja mam hashimoto. Lekow na bank nie zmieni bo letroxu nie toleruje za 2 tygodnie jak wroci to sie przejde
SuperDziewczyny!!! Mam wyniki bety. Jest to mój 10 dzień po transferze(transfer był 8 lipca) 2 zarodki 3 dniowe:
Beta : 37,29
Progesteron : 23,19
Estradiol : 30,05
Co sądzicie ?
Superteraz ja muszę czekać
![]()
Ja biorę 50 od ok 1.5 roku.A ile czasu bierzesz juz eutyrox ? Najlepiej kontrolne badanie zrobic po miesiacu wtedy widac spadek. Ja musze zrobic wczesniej zeby wychwycic ewentualny moment na minimalne podniesienie dawki lub pozisranie przy 50
Jak będę teraz na kontroli to pogadam z nim o tym zmienianiu dawki. Może tak jak Ty mogłabym to jakoś sama zmieniać, niż latać co miesiąc po 200zl za wizytęA nie no to panika tez sie wlacza na momentale niestety tak to jest przy hashi ze raz jest za duzo raz za malo i trzeba zmniejszac lub zwiekszac dawke
![]()
Online, ale ostatnio były dopiero po 21Taka krecha na teście czyni z bety czystą formalność :-)
Możesz sprawdzić wynik online czy tylko osobiście?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom