kilosierra
Fanka BB :)
Online, ale ostatnio były dopiero po 21![]()
Ja robię badania w laboratoriach Diagnostyka - wynik bety jest po kilku godzinach. Czy w Twoim mieście są te labolatoria?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Online, ale ostatnio były dopiero po 21![]()
Ja też robię w diagnostyce tylko, że u nas jest tylko punkt pobrań i krew jedzie do Poznania.Ja robię badania w laboratoriach Diagnostyka - wynik bety jest po kilku godzinach. Czy w Twoim mieście są te labolatoria?
Ja też robię w diagnostyce tylko, że u nas jest tylko punkt pobrań i krew jedzie do Poznania.
Oby !!! Teraz już musi być dobrze !!!!Rozumiem, No to faktycznie trzeba się uzbroić w cierpliwość :-) ale tak jak pisałam wcześniej wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ładną betę ;-)
Mieszkam w Poznaniu i może labolatoria w moim mieście są aktualnie na fali pozytywnych wyników? :-) przekonam się jutro :-)
Superteraz ja muszę czekać
![]()
A pozatym tak calkiem na wlasba reke to nie zmieniam w porozumieniu z lekarzem ale nie majacym nic wspolnego z endokrynologia bo musialam miec recepte na mniejszy eutyrox mojego nie da sie pomniejszac bo jak 88 podziele na 4 to jest po 22 i nic to nie daAaa no chyba ze tak...
Tak po 3 tygodniach to juz widac dzialanieJa biorę 50 od ok 1.5 roku.
Teraz od początku lipca mam 75.
Kazał mi zrobić kontrolę tsh i ft4 po ok 3 tyg. Zobaczymy co wyjdzie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom