reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

eve przypomnij kto robil ci teansfer i mial taka szczesliwa reke.
Beta wysoka moze faktycznie beda blizniaki to nic ze mialas podana 1 blastke ona mogla sie podzielic :)

reklama
Wracajac do moich wynikow z tarczycy spadek tsh mogl spowodowac tez jod ktory jest w femibionie :crazy: a ktorego nie mozna przyjmowac przy hashimoto. Wiec zostaje na witaminach z kielkow owocow i warzyw i mam nadzieje ze do wrzesnia unormuje tarczyce :baffled::tak::biggrin2:

Dziewczyny mam pytanie... Zaczął mnie bolec
Brzuch, mam plamienia takie bardzo małe..tzn jak wkładam lutinus to jest troszkę pomieszany biały z lekko brązowym jasnym.. I zaczęły mnie bolec plecy:/ miał ktoś takie objawy ?
I jak tam? Przeszlo? ....nie wiem co ci powiedziec o tej sytuacji, obserwuj ale nie zamartwiaj sie :)

A w klinice na razie ok:) Zobaczymy jakie b

misis188 punkcja środa godzinia 8:20;)
Misis, co tam w naszej klinice słychać? Kto będzie Ci robił punkcję? Środa była dniem dyżuru dr Grettki. Ciekawe, kto go zastępuje. Powodzenia :)[/QUOTE]
W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?[/QUOTE]
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro! :)

reklama
Do góry