reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja płacę całość jakiś pakiet jest za 6700, jadę w piątek to będę dokładnie wszystko wiedzieć, ale muszę jeszcze trochę zapłacić za badania genetyczne męża i moje jakieś więc wyjdzie gdzieś z 10 tys plus do tego leki

No gdzie te wizytujace :)
Przeciez juz prawie 13 :)
Ja wstalam zjadlam i :szok: chce mi sie spać:szok:
Wiec drzemne sie chyba do obiadu:rofl:
Ach wakacjie. .........
Jagoda:-) :) i taka Cie lubię !
Pamietaj ta pozytywna energia sie dzielić ze mną:D

Tylko, że to moje to ma być z PGS czyli te z badanie zarodków pod kątem wad genetycznych ( mąż-translokacja chromosomów) więc u nas to ok 15 tyś wyjdzie i tak badam jak to ogarnąć. Badania mamy porobione bo zlecone mieliśmy jeszcze na kasę chorych i są świeże. Ale i tak się boję, że nie ogarniemy finansowo... już nie mówię i kolejnych próbach... :(((

melduje sie po wizycie. w zasadzie dalej nic nie wiadomo, okaze sie po badaniach hormonow w czw. czuje sie jakby mnie mordowali na raty :/

Lili a gdzie Ty się leczysz? Masakra jakaś jak można żeby lekarze nie wiedzieli co jest grane i tak zwodzili od wizyty do wizyty od badania do badania;//// trzymaj się i oby następna wizyta była lepsza i przyniosła szczęśliwe wieści

reklama
Do góry