N@t@li@89
Fanka BB :)
Och to niech Ci powiedzą co i jak a nie takie trzymanie Cię w niepewnościNatalia - w warszawskiej invikcie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och to niech Ci powiedzą co i jak a nie takie trzymanie Cię w niepewnościNatalia - w warszawskiej invikcie.
A no okomelduje sie po wizycie. w zasadzie dalej nic nie wiadomo, okaze sie po badaniach hormonow w czw. czuje sie jakby mnie mordowali na raty :/
Hmmm to drzewoW sb dostalam pregnyl zeby rozwalic to co sie porobilo, dzis na usg wyglada na to ze pecherzykow tyle samo (takie 18tki-14tki) a dodatkowo zrobilo sie cos dziwnego co wyglada jak drzewko spawnujace nietoperze w diablo2.. Nie wiadomo co. Jesli prg bedzie niski to przerywamy na dobre.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lekarza tez to dziwiło czy tylko Ciebie. ? Ale się załatwiłam skręciłam staw kolanowy 10 dni szyny gipsowej; ((( brak slow
No tak szybko wstałam z łóżka że przeszłam kawałek i się poślizgnelam gotowe ;(( ahh coś mnie pech prześladuje prawie równo rok po operacji tego samego kolana ciekawe jak się to skończy;((To co ty robiłaś? Akrobacje na szpilkach?
Ujjjj az mnie zabolało .No tak szybko wstałam z łóżka że przeszłam kawałek i się poślizgnelam gotowe ;(( ahh coś mnie pech prześladuje prawie równo rok po operacji tego samego kolana ciekawe jak się to skończy;((
JestemNo gdzie te wizytujace
Przeciez juz prawie 13![]()