katharina203
Fanka BB :)
Eve....to musialo byc cudowne uczucie...zazdroszczę...ale ciesze sie twoim szczesciem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To musialo być wspaniałe przeżycie. Niech dzidzia się teraz ślicznie rozwijaJestemWoli usprawiedliwienia: wizytę miałam na 13:20 dopiero a jeszcze godzina opóźnienia była
ale piękna wizyta,bo usłyszeliśmy serduszko
i jak na 6t2d to wszystko jest tak jak powinno. No poza moim TSH,które wyszło lekko podwyższone.
U jakiego lekarza motylku byłaś? Z dr Grettką dalej nie wiadomo co?Gosiu, wpisz mnie proszę na 11.08 - wizyta w trakcie stymulacji. Zmieniliśmy jednak lekarza. Wizyta przebiegła OK i od jutra zaczynam gonapeptyl. Ale to zleciało - dopiero płakałam po moich zarodkach, a teraz znów jestem w grze![]()
Ja nic nie czułam i beta była pozytywna.Dziewczyny czy to normalne że ja dalej nic nie czuje ? Dziś znowu dopadł mnie strach ze chyba znowu będzie porażka chciałam testować tutaj w Zakopanym ale tak się boje ze nic nie będzie ze nie dam rady betę zrobię dopiero w poniedziałek jak wrócę to już na pewno będzie wynik wiarygodny bo jak zrobię tu w czwartek w piątek dopiero wynik i jak nie wyjdzie to się chyba złamie czekając do poniedziałku żeby powtórzyć MASAKRA
Tez mam nadzieje ze tak będzie mój M mi dziś powiedział ze po następnego kropka wrócimy ale jak ten się urodzi bo on to wieJa nic nie czułam i beta była pozytywna.
Rybko a ty betujesz w czwartek prawda? Który to będzie dzień po transferze bo nie pamiętam?Tez mam nadzieje ze tak będzie mój M mi dziś powiedział ze po następnego kropka wrócimy ale jak ten się urodzi bo on to wie
chciałam w czwartek i to byłby 9 dzień ale chyba poczekam do poniedziałku jak będę w domuRybko a ty betujesz w czwartek prawda? Który to będzie dzień po transferze bo nie pamiętam?

Będę uważać o ile nie będzie konieczna ponowna operacja tego kolana jeśli tak to się wszystko odciągnie;((No teraz to ci jeszcze wybacze ale już niedługo to ty musisz na siebie bardziej uważać bo będziesz w ciąży![]()