reklama

Kto po in vitro?

reklama
No późno późno ja juz po podwieczorku ;) ale na takie wiesci warto czekać .
Ogromnue sie ciesz .
Aaaaa moze zjedz pieroga na to TSH ? ;):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-( :(:-D:-D
Mówisz,że pierogi dobre i na TSH? Ale znowu z jagodami? :D

Eve....to musialo byc cudowne uczucie...zazdroszczę...ale ciesze sie twoim szczesciem...
Dziękuję w imieniu swoim i Kropka :) I każda z Was to niedługo przeżyje :)

U jakiego lekarza motylku byłaś? Z dr Grettką dalej nie wiadomo co?
Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.

No żebyś wiedziała że odpocznę tylko czekam kiedy ból minie;/ a żeby było śmiesznie to dostałam zastrzyki ( żebym o nich nie zapomniała) ;))

Na jakiego lekarza zmieniłas?
Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.

Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.

Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.
Ale też w Angeliusie dr Grettka będzie przyjmował? Przepraszam że cię tak męczę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry