iga2421
Fanka BB :)
A propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Mi w klinice mówili ze jak jest około 2 to jest dobrze. Ale co lekarz to inne zdanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Trzeba jeszcze zbic jeszcze do 1 albo jeszczetroszke ponizejA propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Super gratulacje niezapomnianych przezycI ja po wizycieWidziałam moją kropeczkę i bijące serduszko , ma już 4mm. Cudowne uczucie
Eve ja już na zwolnieniu, a ty?
Gosiu następna wizyta 23,08

Czwartek 7 rano lecę.Hahaha najzabawiniejsze jest to ze ja tego imienia (Antonio i Antonia) uzywam baaardzo duzo. Zwracam sie tak prawie do kazdego tutaj [emoji16] Pieknie to sobie wymyslilas [emoji4]
Kiedy lecisz sie wakacjowac?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z mieskiem okraszone boczkiemMówisz,że pierogi dobre i na TSH? Ale znowu z jagodami?
Dziękuję w imieniu swoim i KropkaI każda z Was to niedługo przeżyje
![]()

Ja mam 1.4 i nikt tego nie rusza. .... mówią ze jest ok ale teorie są różneA propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Ja płakałam jak krokodyl jak przy 2 stymulacji na ekranie widziałam jajka szt 5 . Przy 1 stymulacji nic mi nie urosłaGratulacje :-) kolejna ciąża, mam nadzieję, że będzie coraz więcej. Ale Ci zazdroszczę ja już sobie wyobrażam swoją wizytę jeśli kiedyś może będzie i będę w ciąży jak usłyszę serduszko będę płakać chyba przez kilka dni. Kobiety, które mogą normalnie zajść w ciążę nigdy nie przeżyją tego momentu tak samo jak my dziewczynki. Możemy czuć się wyróżnione heheh