reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie trzeba przerwy .
Sikance oszukance rybka miała betę 300 a sikaniec 1 kreska. ..... a ma bliźniaki w brzuchu.
Kochana to to nie ja ...ja robiłam sikacza w 12 dpt i wyszły dwie kreski a 13 dpt betę i była ponad 1000 ale pamiętam ze juz nie jedna dziewczyna tak ,miała ze sikaniec nie wyszedł a beta tak i piękne ciąże były

Kasienko gratuluję mówiłam i Tobie i Motylkowi ze nie ma co się denerwować ja też miałam luteine brązowa i nawet różowa z krwi to się zdarza aa bliźniaki są . Kochana myśl teraz tylko pozytywnie dzieciaczki nie lubią nerwów ! Motylku będzie dobrze trzymam kciuki

A kiedy beta moglaby wyjsc? Zobacz na mnie...zadnych objawow nie mialam i lutka tez bezowa...
Dziś chyba jeszcze za wcześnie przy 3-dniowych zarodkach. Sikacza w ogóle nie chcę robić.
Może się wczoraj przeforsowałam. Najpierw byliśmy na spacerze, potem poszliśmy na obiad, pojechaliśmy do mechanika, a na koniec poszliśmy na koncert, gdzie przez 1,5 h stałam. Ostatnio się szybko męczę, ciężko mi się oddycha po jakimkolwiek wysiłku. Dziś tylko leżę, pojadę na obiad do rodziców, a potem wrócę do łóżka. Tak na wszelki wypadek.

Dziś chyba jeszcze za wcześnie przy 3-dniowych zarodkach. Sikacza w ogóle nie chcę robić.
Może się wczoraj przeforsowałam. Najpierw byliśmy na spacerze, potem poszliśmy na obiad, pojechaliśmy do mechanika, a na koniec poszliśmy na koncert, gdzie przez 1,5 h stałam. Ostatnio się szybko męczę, ciężko mi się oddycha po jakimkolwiek wysiłku. Dziś tylko leżę, pojadę na obiad do rodziców, a potem wrócę do łóżka. Tak na wszelki wypadek.
Boze jaka aktywnosc...ja wczoraj wyszlam...i zadyszka...pot z czola...:)...ja niestety sie nie znam i nie wiem kiedy wyszlaby beta...pewnie inne dziewczyny pomoga...

Mi pierwsza beta wyszla 13 dpt i to bardzo niska...czyli ja tez nie wiem co to wysoka beta. Nawet nie wiem jaka mam teraz bo musialam wrocic do uk. Czekam na usg..

reklama
Do góry