reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
2 tys...szczerze...musialam sue tam trzymac zeby miec etat na ewentualna ciaze...
Znam ten ból że człowiek chciałby coś zmienić ale nie chce ryzykować w takim momencie [emoji52] ale szefowa masz z piekła rodem. Tutaj ludzie tęsknią za Pl i zastanawiają się nad powrotem ale prawda jest taka że tutaj bardziej się szanuje pracownika, pewnie nie wszędzie tak jest w Pl ale chyba w wielu przypadkach [emoji17]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazrosci wszystkiego...nikt mnie nie moze w biurze odwiedzac...i probowala zakazac mi chodzic w szpilkach i sukienkach...codzienniebgada ze jak tylko zajde w ciaze to pierwszego dnia kiedy wroce bede zwolniona...
Co za wredne babsko...
Katharina, ja bym to wszystko powiedziala ginowi i blagala o L4 jak Ci nie bedzie chcial dac.
Przeciez ta baba Cie wykonczy!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry