Ewunka
Fanka BB :)
JebananaMoja sledzi nawet czy czasami teraz na zwolnieniu nie jestem u rodzicow...co chwile przejezdza kolo domu moich rodzicow rowerem choc mieszka na drugim koncu miasta...
To Ci suka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JebananaMoja sledzi nawet czy czasami teraz na zwolnieniu nie jestem u rodzicow...co chwile przejezdza kolo domu moich rodzicow rowerem choc mieszka na drugim koncu miasta...
Zazdroszcze szefa...ja o l4 nie prosiłam ale dr powiedział, że nie ma możliwości, żebym z takim progesteronem chodziła do pracy jeszcze - i już drugi miesiąc siedzę w domu (a w zasadzie leżę). Szefa na szczęście mam rewelacyjnego - ucieszył się, pogratulował i kazał nic nie myśleć o pracy tylko wypoczywać i dbać o siebie :-).
ja o l4 nie prosiłam ale dr powiedział, że nie ma możliwości, żebym z takim progesteronem chodziła do pracy jeszcze - i już drugi miesiąc siedzę w domu (a w zasadzie leżę). Szefa na szczęście mam rewelacyjnego - ucieszył się, pogratulował i kazał nic nie myśleć o pracy tylko wypoczywać i dbać o siebie :-).
Hehe jak ja ide na zwolnienie na kregoslup to moja oddzialowa sprawdza czy zajec z aquaaerobiku nie prowadzeMoja sledzi nawet czy czasami teraz na zwolnieniu nie jestem u rodzicow...co chwile przejezdza kolo domu moich rodzicow rowerem choc mieszka na drugim koncu miasta...
Ale co ja obchodzi gdzie ty siedzisz na zwolnieniu u siebie czy u rodzicow wazne ze siedziszMoja sledzi nawet czy czasami teraz na zwolnieniu nie jestem u rodzicow...co chwile przejezdza kolo domu moich rodzicow rowerem choc mieszka na drugim koncu miasta...
To tak jak u mnieDlatego jakby beta przyrastala do bym chciala kontynuowac zwolnienie po transferze...bo to taki wredny czlowiek ze na zlosc ze zaszlam w ciaze dostawalabym najgorsza prace...tylko nie wiem czy gin na to pojdzie...
A ile masz tego prg? Ja mialam ponad 300 przez caly czas i umieralam ze zmeczenia...