Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, I jak przeżywalność zarodków po dwóch mrozeniach? Gdzie badalas?Ja, co tam?i to w wersji mało standardowej bo odmrażałam zarodki które już czekały zamrożone ponad pol roku, pobierali biopsję pod pgta, zamrażali i potem transferowaliśmy zbadany zarodek
![]()
Jutro będziesz miała wyniki?Endometrium 11. Czekam na wyniki krwi i wtedy będę wiedziała kiedy transfer.
Już mam ale klinika już nie pracuje. Więc pewnie jutro jakiś kontakt z lekarzem czy już zacząć brać progesteron czy jeszcze nie. Jeśli jutro zaczynamy to transfer w dzień dziecka...Jutro będziesz miała wyniki?
Ej no na szczęście przeczucia nie maja zadnego wpływu na przebieg i powodzenie tramaferuMam taki podbarwiony śluz jeszcze...
Nie mam dobrych przeczuć, a mam jeden bardzo bardzo dobry zarodek- wiadomo, że taki ma największe szanse...
Tak jak miałam w głowie same pozytywne myśli i tak o życiu codziennym i tak jeśli chodzi o procedurę. Tak teraz w ogóle jakoś tego nie widzę i mam kryzys rodzicielstwa mocny.
PiekneEndometrium 11. Czekam na wyniki krwi i wtedy będę wiedziała kiedy transfer.
Progesteron i estradiolPieknea jakie badania robili Ci? Mi nic nie spr z krwi przed transferem
my tezO jaki duży!
Gratulacje! My też po wakacjach wybieramy się po drugiego![]()