reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kasiu będzie dobrze uspokoj się bo nerwy tylko pogarszają sprawę poleżeć weź nospy a jakby było gorzej jedz na pogotowie trzymam kciuki

reklama
Ale każda z nas na podobnym etapie jest w momencie kiedy chodzi o jakieś plamienia coś musi w tym być ze tak jest. Ale wam w Polsce pomogą bo tutaj gdyby mi się pogorszyło lub plamienie jakieś to nikt nie pomoże bo tak natura działa i tyle.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam to samo w UK. Do przychodni nawet sie nie wybieram. O becie nie ma mowy, zrobiłam wczoraj za 200zl w prywatnym polskim lab, a jutro pewnie w przeliczeniu około 800zl zapłacę za wizytę z usg, moze 600... W Pl to na betę latalabym co drugi dzien i juz pewnie bym ze dwa usg zrobiła,a tu... Jak mi wyjdzie pozamaciczna to szczerze mówiąc nie wiem jak to tutaj potraktują, ale mam nadzieje ze z ewentualna laparo nie bedzie problemu, choc moze tez każą czekac, az bolec zacznie czy cos... Bo przeciez natura...

Dragonfly, dlaczego tutaj w UK nie zrobili Ci invitro??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie nie...moich dwoch lekarzy kaze mi czekac czy sie rozwinie krwawienie...

Faktycznie, progesteronu sporo.
Nie ma lepszego wyjścia, niż posłuchać lekarzy, wypić melisę i spokojnie się położyć. Na tym etapie poza obserwacją nie jesteś w stanie nic zrobić.
Głowa do góry! Bądź dobrej myśli! Trzymam kciuki! &&& :-)

Kath , jak sytuacja teraz? Weź No spe, magnez i lez. Możesz skontaktować się ze swoim lekarzem? Moja w w takim momencie kazała leżeć. bierzesz dużo progesteronu.
Na pocieszenie przypomnę Ci, że mnie dwa razy doslownie zalalo krwia. U mnie był to bardzo duży krwiak. U Ciebie może być podobnie lub jakieś naczynka przy aplikacji luteiny naruszylas. Trzymaj się!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba tak...na pewno mIU/mL, tylko skale maja węższa w jednym.
1473496730-1i4fyg.jpeg
1473496745-4vyamf.jpeg

Aniu wydaje mi sie ze jednak inaczej jest u was liczona beta

reklama
Do góry