Spokojnie, u mnie w 7dpt z wieczornego moczu była już ładna druga kreska, tylko że ja miałam blastusię. A ovitrelle podobno utrzymuje się do 10 dniLile ze strachu...po prostu![]()
reklama
Kropelka30
Fanka BB :)
No moze gdyby moja kreseczka była ładna to byłabym optymistyczniej nastawiona. Ale ona taka bladziutka w porównaniu do kontrolnej...ze ledwo ja widać.Spokojnie, u mnie w 7dpt z wieczornego moczu była już ładna druga kreska, tylko że ja miałam blastusię. A ovitrelle podobno utrzymuje się do 10 dni![]()
lile
No moze gdyby moja kreseczka była ładna to byłabym optymistyczniej nastawiona. Ale ona taka bladziutka w porównaniu do kontrolnej...ze ledwo ja widać.
A czego oczekujesz po takim czasie? U mnie przy blizniaczej byla bardzo blada. Zeby byla super mocna to by chyba jakis zasniad musial byc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Fusun
UlotceWiec dzis mija 12-13 doba po ovitrelle. Pani doktor wyraźnie powiedziała 12 do 14 dni wynik moze byc sfałszowany.
I komu tu wierzyc?Pytalam O wykonanie bety, powiedziała ze nie ma potrzeby i żebym była cierpliwa, uspokoiła sie i tak dalej i tak dalej...
![]()

CzarnaInka
Kropelka, jestes dopiero w 8dpt, wiec nie dziwne, ze jest blada, ale skoro jest, tzn ze wykrywa bhcg we krwi. Kazdego dnia powinna ciemniec. A jakiej firmy to test?, ze tak ladnie wczesnie wykryl?
Ja wczoraj mialam transfer, podano mi dwie... morule. Niestety w 5tej dobie doszly tylko do stadium moruli, co nie rokuje za dobrze. Siedze i zastanawiam sie czy rozwinely sie do blastki od wczoraj, czy jednak nie... Trudny to czas...
Dodatkowo boli mnie od wczoraj brzuch. Boli w gornej czesci. Wzielam na to nospe, nie pomogla. W nocy nie moglam spac, bo mi ten bol przeszkadzal, dzis dalej go czuje.
Ja wczoraj mialam transfer, podano mi dwie... morule. Niestety w 5tej dobie doszly tylko do stadium moruli, co nie rokuje za dobrze. Siedze i zastanawiam sie czy rozwinely sie do blastki od wczoraj, czy jednak nie... Trudny to czas...
Dodatkowo boli mnie od wczoraj brzuch. Boli w gornej czesci. Wzielam na to nospe, nie pomogla. W nocy nie moglam spac, bo mi ten bol przeszkadzal, dzis dalej go czuje.
Kropelka30
Użyłam testu predicor early, o zwiększonej czułości specjalnie do wykrywania wcześniejszych ciąż. Dlatego teraz myśle ze skoro on taki czuły to mogl wyłapać cos z ovitrelleKropelka, jestes dopiero w 8dpt, wiec nie dziwne, ze jest blada, ale skoro jest, tzn ze wykrywa bhcg we krwi. Kazdego dnia powinna ciemniec. A jakiej firmy to test?, ze tak ladnie wczesnie wykryl?

CzarnaInka trzymam kciuki za powodzenie Twojego transferu. Brzuch boli moze od przestymulowania? Mnie tez boli i tez budzi w nocy ale pojawił sie około 3 dni po transferze dopiero i trwa do teraz plus co kilkanaście minut orkiestra jajników.
kreatola
Nie uwierzycie.. ja się boje iść na betę..![]()
No co Ty? Czemu? Boisz się niskiego wyniku?
Kochana, wszystkie przez to przechodzimy. Nie masz już teraz na to wpływu.
Nie jest lepiej wiedzieć?
Kropelka30
Trzymam kciuki. Nie boj sie...ten moment przeciez musial w koncu nadejscNie uwierzycie.. ja się boje iść na betę..![]()

reklama
Podziel się: