reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
Hej ja tez na usg mialam widocznych 12 pecherzykow a pobrali 20Cześć dziewczyny! Dziękuję za kciuki. Punkcję przeżyłam, nie było tak źle.. pobrano mi 21 komórek, na podglądanku było widocznych 13 więc nie wiem skąd się wzięła reszta :O boje się hiperki, wszędzie o tym piszą. Jajniki są obolałe. Myślicie ze mogę mieć hiperstymulacje? Jakie są objawy? W sobotę mam mieć transfer. Dziękuje ze jesteście :* to bardzo pomaga...
Nataliaa93
Pixie_Dixie co tam u Ciebie? Jak kropeczki :*
Jaskolcia
Dora bardzo mi przykro. Wiem, że Ci bardzo ciężko, tulę mocno Kochana.Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
Macie Mrozaki?
Mawila
A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzieńTak mieszkam w Holandii ale narazie zostanę przy urtrogesanie.
Dzieki![]()
Lekarzowi powiedziałam dzis ze biorę 3x2 tabletki a wiec 600 mg na dobę to złapał sie za głowę. Mówi ze to za duzo, końska dawka i powiedział zeby po upływie tego terminu danego przez holenderski szpital (a wiec od 7 grudnia) zmniejszyć dawkę do 3 tabletek na dobę.
Powiedział tez cos co mnie bardzo zdziwiło. Otóż ze dla niego taka ciąża z testów i z bety nie jest ciążą tylko stanem/tworem. :/ ciaza dla niego jest wtedy gdy widzi bijące serduszko. A wiec przede mna jeszcze kilka tygodni ostrego zastanawiania sie co tam w tej mojej macicy sie dzieje![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochanie tak mi przykro tule mocno :*Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
reklama
ambicja1987
Dora trzymaj się...
Podziel się: