kredka82
Fanka BB :)
Ja bym nie odstawiala tylko poczekala 2 dni i powtorzyla beteDostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie odstawiala tylko poczekala 2 dni i powtorzyla beteDostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....
Też bym powtórzyła. U mnie przy 5,5 kazał powtórzyć i wtedy dopiero odstawićJa bym nie odstawiala tylko poczekala 2 dni i powtorzyla bete
Była na forum jedna dziewczyna ktora chodziła na akupunkture, beatawarszawa chyba miala login, nie wiem z czym byl u nich problem. Juz chyba urodzila. Ja tez chodzilam ale zeby zresetować mozg. W naszej klinice możesz zamowic akupunkture przed i po transferze i kosztuje to 160 zlTak czekając na transfer, przygotowując organizm i grzebiąc w necie znalazłam informację o wpływie akupunktury na szansę udanego in vitro. Co o tym sądzicie?
Link do: In vitro a akupunktura | INVICTA
Super[emoji6]Dziewczyny dziś 9dpt beta 169 czekam jeszcze na wizytę [emoji5]
Wydaje mi sie ze twoj progesteron jest dobry masz wiekszy o polowe niz ja a ja biore duphaston 3x1 luteine 3x1. poczekaj az lekarz zobaczy cie.Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?
Ja bym też nie od stawiała leków, zrób betę za 2 dni i ewentualnie gdyby nie ruszyło to wtedy.Dostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....
Ja bym nie odstawiala jeszcze. Sprawdz za dwa dni jaki przyrost jest.Dostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....