tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ogólnie to co biorę to 3x dziennie Estrogenów oraz 3x duphaston i 2x po dwie tabletki lutinusu![]()
No to Kochana niczym się nie przejmuj masz dużo wyższy progesteron tylko nie wykrywalny w krwi... :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie to co biorę to 3x dziennie Estrogenów oraz 3x duphaston i 2x po dwie tabletki lutinusu![]()
Musisz powtorzyc za 2 dni i dopiero wtedy patrzac na przyrost bedzie wiadomo. Nie stresuj sie bo nie jest 0 wiec ciaza jest! A to ze malo to moze implantaca byla pozno? Mialas naciecie otoczki albo embrio glue?Dziewczyny dziś mój 10 dpt 3 dniowych zarodków od wczoraj mam plamienia dziś poleciałam na bete i jest 6,98 mIU/ml ... więc chyba jedna wielka dupa.... jak myślicie ?
Musisz powtorzyc za 2 dni i dopiero wtedy patrzac na przyrost bedzie wiadomo. Nie stresuj sie bo nie jest 0 wiec ciaza jest! A to ze malo to moze implantaca byla pozno? Mialas naciecie otoczki albo embrio glue?
To dlaczego niektore biora oba?
Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?Ja w pewnym momencie brałam w trzech postaciach duphaston doustnie, lutinus dopochwowo i prolutex podskórnie. Chodzi o to że różnie się wchłania, najlepszą wchłanialność ma właśnie ten prolutex podskórnie. Teraz aktualnie jestem na duphaston 3x1 i tak już zostanie do końca i luteina dopochwowa na wieczór biorę 2tabletki.
Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?
Dzieki. Byle do soboty... chyba zaczne godziny odmierzac[emoji23]Wydaje mi się że nie bo masz wysoki progesteron.
Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?
Myslisz ze to moze byc grozne? Moj lekarz dopiero w soote bedzieChyba te plamienia nie są od progesteronu bo masz go naprawdę sporo. Może zrobił się jakiś krwiaczek.