Oj ogólnie 6 pęcherzyków było a wyszła jedna blastkaO i to jakie te napięcie jest a ile i pobrali i ile sie zaplodnilo?![]()
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ogólnie 6 pęcherzyków było a wyszła jedna blastkaO i to jakie te napięcie jest a ile i pobrali i ile sie zaplodnilo?![]()
U mnie było 5 prawidlowych zaplodnily się 3 i teraz te czekanie jak sie podziela jutro ma dzwonić a ja chyba oszaleje do tego jutra i ta jedna blastka z Tobą została tak?Oj ogólnie 6 pęcherzyków było a wyszła jedna blastka
Tak 17+5 tc [emoji6]U mnie było 5 prawidlowych zaplodnily się 3 i teraz te czekanie jak sie podziela jutro ma dzwonić a ja chyba oszaleje do tego jutra i ta jedna blastka z Tobą została tak?![]()
To myślę i ze u mnie będzie dobrze 3 zaplodnione to chyba nie taki zły wynik co o tym sądzisz Boże jak ja się boję tego jutraTak 17+5 tc [emoji6]
Bądź dobrej myśli[emoji5] jak się będą ładnie dzielić to będziesz mieć trzy maluchy [emoji16]To myślę i ze u mnie będzie dobrze 3 zaplodnione to chyba nie taki zły wynik co o tym sądzisz Boże jak ja się boję tego jutra
Jestem dobrej myśli dziękuję ze mnie pocieszasz ale te czekanie jest najgorsze chciałabym aby te trzy maluszki przetrwałyBądź dobrej myśli[emoji5] jak się będą ładnie dzielić to będziesz mieć trzy maluchy [emoji16]
Ja miałam tak samoJestem dobrej myśli dziękuję ze mnie pocieszasz ale te czekanie jest najgorsze chciałabym aby te trzy maluszki przetrwałyA mamusia przyjdzie po nie wszystkie jakie to dziwne czuje sie jak bym dzieci na koloni miała i dzwonią jak się bawią hehe taka zmartwiona mamusia
![]()
O widzisz! Bertha, a dlaczego Lewego wybrałaś? Które to wasze podejście będzie?