Konstancja27
Fanka BB :)
Ja nie lezalam. Owszem uważałam na siebie, nie nosiłam zgrzewek wody z BiedryHej dziewczyny. Czy faktycznie lezalyscie do bety te 2 tyg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lezalam. Owszem uważałam na siebie, nie nosiłam zgrzewek wody z BiedryHej dziewczyny. Czy faktycznie lezalyscie do bety te 2 tyg?
Konstancja, które to było twoje podejście?? Hmmm.. może powinnam wziąć też pod uwagę..Ja o klinice NOVUM będę wypowiadala się bardzo dobrze, bo to właśnie oni nam pomogliprofesjonalni, mili, kompetentni a przede wszystkim skuteczni
Ale nic nie powiem o dr Lewandowskim bo moją panią doktor jest dr Staroslawska
Pozdrawiam.
Ja dzien po transferze przelezalam, a nastepny dzień spedzilam na działce na lezaczku oszczedzajac sie na maksa, potem normalny tryb życia bez forsowania sie oczywiscie. Tyle ze ja mialam urlop ale nie lezalam tyle, większość urlopu spedzilam poza domem.Hej dziewczyny. Czy faktycznie lezalyscie do bety te 2 tyg?
NieeeHej dziewczyny. Czy faktycznie lezalyscie do bety te 2 tyg?
A to dobrze ze nie mam i tak go gdzie kupic[emoji16]Tantum rosa nie wolno w ciąży!!!
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
O to ide Was pomeczyc jak to z tym lubczykiem i pietruszka[emoji6]Tak jak Madzia wspomniała zapraszamy do nas przyszłych Mam po invitro [emoji846]
Link do: ciężaróweczki po in vitro
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mozesz zobaczyć np zarodek ale jeszcze serduszko nie będzie biło. Pewnie już będzie serduszko [emoji813] ale mówię żeby się nie denerwować gdyby nie było bo nie ma czym[emoji6]Dziewczyny wiem, że ostatnio zasypuje Was dużą ilością pytan- wybaczcie!i odpowiedzcie na jeszcze jedno
otóż jak odebrałam wynik bety, zadzwoniłam do Pani Doktor i na koniec rozmowy powiedziała mi, że zaprasza mnie do siebie w 25 dpt. Tutaj na forum dowiedziałam się, że serduszko jest czasem w 23 dpt a czasem w 33 dpt. Jak podzielilam się tą informacją z mężem, to on do mnie- "To po co jechać 25 dpt jak lepiej później i odrazu wszystko zobaczysz" Taka MĘSKA logika
Ale czy on nie ma racji? A może w tym 25 dpt sprawdzane jest coś jeszcze i trzeba sztywno trzymać się tego terminu 25 dpt?? Nie chce wyjść na glupola i dzwonić do Pani Doktor. Część z Was jest już po takiej wizycie, jeśli możecie podzielcie się swoją wiedzą
To był mój pierwszy transfer ale podejście do calej procedury drugie. Już opisujeKonstancja, które to było twoje podejście?? Hmmm.. może powinnam wziąć też pod uwagę..