reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, tak jak pisałam, moj tata jest w hospicjum, w zwiazku z tym musimy troche rzeczy pozalatwiac jeszcze i jutro tez nie bede miala czasu na forum. Czy ktos moze kalendarz sie przynajmniej jutro zająć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bądź dobrej myśli[emoji5] jak się będą ładnie dzielić to będziesz mieć trzy maluchy [emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jestem dobrej myśli dziękuję ze mnie pocieszasz ale te czekanie jest najgorsze chciałabym aby te trzy maluszki przetrwały ;) A mamusia przyjdzie po nie wszystkie jakie to dziwne czuje sie jak bym dzieci na koloni miała i dzwonią jak się bawią hehe taka zmartwiona mamusia ;)

Jestem dobrej myśli dziękuję ze mnie pocieszasz ale te czekanie jest najgorsze chciałabym aby te trzy maluszki przetrwały ;) A mamusia przyjdzie po nie wszystkie jakie to dziwne czuje sie jak bym dzieci na koloni miała i dzwonią jak się bawią hehe taka zmartwiona mamusia ;)
Ja miałam tak samo :p Tyle czekania, leków, zastrzyków, potem punkcja i emocje opadają, w domu robi się taka ciszaaaaaa... Jakby te dzieciaki gdzieś wyjechały, a Ty zastanawiasz się jak im tam jest, czy ciepło, czy się rozwijają itp :p

reklama
O widzisz! Bertha, a dlaczego Lewego wybrałaś? Które to wasze podejście będzie?

Brałam pod uwagę zamore, wojewódzkiego i lewego. Wybierałam po opiniach w internecie. Ze niby najlepsi. Lewy już w ogóle ze guru. Tak jakoś wyczytałam.
Finalnie Lewy miał najszybszy termin - dlatego lewy (mimo ceny..)

Podejście pierwsze w nOvum, a drugie w ogóle. Pierwsze podejście krótki protokół w Parens. Tylko 3 jaja, ale nie uzyskaliśmy zarodków do transferu.

Do góry