dżoasia
Fanka BB :)
Dzisiaj sie postaraj odprezyc, stresowac sie bedziesz jak oddasz krew na beteDziś się dowiem.... właśnie wyjechaliśmy ale się stresuje ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj sie postaraj odprezyc, stresowac sie bedziesz jak oddasz krew na beteDziś się dowiem.... właśnie wyjechaliśmy ale się stresuje ....
Kochana jak Ci jest bardzo ciezko to jedz tam tylko na chwile, nie zmuszaj sie zeby siedziec do konca. Sprobuj pomyslec ze i Tobie niedlugo sie uda - z crio na sztucznym nie ma innej opcjiWidze ze wszystkie juz spicie drogie Panie to ja sie wyżale. Idziemy jutro na chrzciny do brata ciotecznego mojego M a ja zupelnie nie mam na to sily... wiecie? Na dodatek moj m jest chrzestnym tego dziecka a mi pęka serce... to u nich już trzecie dziecko a nie jest to zbyt mądra i ogarnięta rodzina. I wiem,że to nikogo wina tym bardziej nie ich czy tego dziecka ale ja poprostu nie mam sily tam iść... a wydawalo mi się,że juz sobie dosc dobrze radze z dziećmi i ciążami wokół siebie... no to jednak chyba nie :/ dobranoc i aby jutro byl dobry dzien dla Was wszystkich!
Haha [emoji23]Anetka a nic nie czujesz zeby ci brzuch urosl z tej strony co jest Piotrus??jak mial tak nagadane to mysle ze sie wzial ostro za siebie, takiego "kazania" to i nawet ja bym sie posluchala
![]()
W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....Dzisiaj sie postaraj odprezyc, stresowac sie bedziesz jak oddasz krew na betepopros o cos rozkurzowego, chyba ze juz zazylas
trzymamy kciuki!!!
To moze Piotrus sie rozpycha bo urósł i mu ciasno a Ola nie przyzwyczajona do takich niewygódHaha [emoji23]
Obwodu brzucha nie mierze, nie wiem czy byłoby to miarodajne. Musze czekać do jutra, zobaczymy co z pomiarów wyjdzie. Tak czy siak dzieci od 2 dni tak się kopią między sobą ze z trudem opanowuje je podczas ktg [emoji26]
[emoji127] 28.10.2017
Oo a co tam wstrzykuja?? Wystarcza tego do bety??W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....
Oby bo zeswiruje i będą mnie musieli do psychiatryka przewieźć [emoji1]To moze Piotrus sie rozpycha bo urósł i mu ciasno a Ola nie przyzwyczajona do takich niewygódoby jutro przyszlo szybko!
![]()
My z @anett96 mamy tam juz rezerwacje to chetnie Cie przyjmiemy do nasOby bo zeswiruje i będą mnie musieli do psychiatryka przewieźć [emoji1]
[emoji127] 28.10.2017
Nie wiem czemu ale na mnie profesor zrobił bardzo dobre wrażenie i na moim mężu też odkąd tam jeździmy to spóźnił się raz 20minut A my przeważnie byliśmy pierwsi ... Ale w sumie który lekarz się nie spóźnia..W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....