reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mi się wydaję że już tyle przeszłaś i naprawdę powinnaś spróbować z immunologiem, u mnie wszystkie badania były ok lekarz nie wiedział już czego ma szukać i ja zaczęłam szperać po necie i o immunologi w ciąży poczytałam... i co się okazało Allo Mlr 0% komórki NK wysokie i mutacja MTHFR dodatnia...I trudno przed każdym transferem grzecznie szłam na intralipid, za każdym razem brałam naprawdę mnóstwo leków i nawet poddałam się szczepieniom w Łodzi... Przed ostatnim transferem to już naprawdę dużo tego wszystkiego było dwie kroplówki z intralipidu przed (i potem do 16tyg ciąży co 4tyg chodziłam na kroplówki), dostałam również kroplówkę z atozibanu w trakcie transferu, brałam encorton, robiłam zastrzyki do brzucha dwa razy dziennie raz z heparyną raz z progesteronem, naprawdę duże dawki progesteronu brałam bo jeszcze lutinus dopochwowo i duphaston, jakieś relanium na początku, dwa różne rozkurczowe...i udało się jestem w 27tc bliźniaczej i niestety kłuć się w brzuch będę do końca ale jeśli to ma pomóc to jestem w stanie to wszystko przetrwać... Nikt Cię nie zmusi Kochana żebyś poszła do immunologa ale naprawdę czy warto tracić kolejne zarodki...i tak jak @misis188 Ci doradza tak ja ją popieram doktor Sydor będzie dobrym rozwiązaniem bo to też dzięki niemu jestem w tym miejscu teraz... :tak: ;)
Kochana ale Ty potem tez leczylas sie u Paśnika prawda?

reklama
Powaznie? Ciaza blizniacza nie jest bezwzglednym wskazaniem? Ktos w blizniaczej ryzykuje porod sn?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy ktoś ryzykuje ale bliźnięta nie są przeciwskazaniem do sn...
Ale wiem że raczej robią cc...
Wskazań bezwzględnych jest bardzo mało...
I jak się lekarz uprze...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy ktoś ryzykuje ale bliźnięta nie są przeciążeniem do sn...
Ale wiem że raczej robią cc...
Wskazań bezwzględnych jest bardzo mało...
I jak się lekarz uprze...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zmienilabym lekarza. Serio. Ciaza blizniacza dla mnie = cc. Za duzo rzeczy moze pojsc zle, zeby ryzykowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka a jak nie beda ci chcieli zrobic to popros mame zeby zalatwila ci zaswiadczenie od psychologa w szpitalu albo niech wysle do ciebie psycholofa i on sam ci takie skierowanie da tylko ze musisz udac histerie i paniczny strach przed porodem

reklama
Do góry