Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja płaciłam 250 w invimed niezależnie od dawkiKurczę dużo liczą ja płaciłam 380 zł czy pomogli wg mnie nie dwa razy miałam i się nie udało. Ale pewnie lepiej mieć dodatkowe substancje odżywcze niż nie mieć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja płaciłam 250 w invimed niezależnie od dawkiKurczę dużo liczą ja płaciłam 380 zł czy pomogli wg mnie nie dwa razy miałam i się nie udało. Ale pewnie lepiej mieć dodatkowe substancje odżywcze niż nie mieć.
Marg88 mam nadzieje,ze Ty już jesteś w świecie Smerfow [emoji12]
A krainie smerfow byłam trochę później bo młody nie chciał spaćMarg88 mam nadzieje,ze Ty już jesteś w świecie Smerfow [emoji12]

Nie smutaj, to tylko czas, zleci szybciuchnoEh, smutno mi trochę. Jak by nie ta przegapiona owulka miała bym transfer razem z wami we wtorek
A jeszcze sprawdziłam ile kosztuje intralipid w Novum. No więc to jest cena typowo na odstraszenie moim zdaniem. Żeby robić wlewy tylko najbardziej upartym. 200ml prawie 700zl..
Można w ciąży masaż?
hahahahhA krainie smerfow byłam trochę później bo młody nie chciał spać
Ale papa smerf później się spisał![]()
Paulinka a moze zadzwon do swojego lekarza i mu powiedz o tym co sie dzieje ? To nie jest normalne zeby Cie tak jajnik ciagle bolal i do tego uplawy. Moze Ty masz jakis stan zapalny ? Mierzylas sobie temperature ? Sprawdz moze czy masz goraczke? A moze idz do zwyklego gin na usg ?Na ostatniej wizycie powiedział że są zmiany torbielowate na nim Ale że to jest po tej punkcji i powinno się wchłonąć przy następnej @ a już była a tu nadal boli i jeszcze mam dziwne oplawy ogólnie brzydko to pachnie przepraszam za szczegóły nie wiem co to będzie boję się tej wizyty ;(
Dzisiaj juz czysto. Tak samo jak wczoraj, krwi ze 3ml, po crinone wszystko sie wchlania i na drugi dzien nic nie ma. Normalnie az boje sie godziny 20. Moze to mam po myciu? Przed lekiem zawsze sie myje i moze sie jakos podrazniam? Ja to obstawiam, ze mam jakas nadzerke albo infekcje i to szyjka krwawi albo scianki. Co do zwolnienia to ja nie mam u pracodawcy, mi za zwolnienie placi komuna i jak mnie skontroluja na granicy to strace uprawnienia do pieniedzy. Wiem, bo w wakacje musialam miec pozwolenie na wyjazd jak lecialam do PL. Nie bede ryzykowac, bo mam raty za dom.Ja brałam jeszcze dłużej od Ciebie i nie miałam takich plamień, więc to na pewno nie od tego. Mój m nawet namawiał mnie, żebym cały czas stosowała, ale już odstawiłam. Poza tym przecież kobietom w zaawansowanych ciążach lekarze też przepisują luteinę. Nie masz sobie nic do zarzucenia. Myśl teraz pozytywnie, w badaniach nic nie wyszło, maluch jest zdrowy i tego się trzymaj. Plamienia nie muszą oznaczać niczego złego. A co do zwolnienia to ja nikogo nie pytam czy mogę jechać gdziekolwiek. Przecież nikt nie musi o tym wiedzieć, że wyjeżdżasz. A wystarczy kilka dni dosłownie.
Paulinka a moze zadzwon do swojego lekarza i mu powiedz o tym co sie dzieje ? To nie jest normalne zeby Cie tak jajnik ciagle bolal i do tego uplawy. Moze Ty masz jakis stan zapalny ? Mierzylas sobie temperature ? Sprawdz moze czy masz goraczke? A moze idz do zwyklego gin na usg ?
Ty nie myśl tylko za robotę się bierz
Gadal bzdury ten internista. Przeciez na plamienia zaleca sie progesteron. Ja czuje, ze to jakis uraz w pochwie albo szyjce, moze nadzerka. Ja plamilam dwa razy i to o tej samej godzinie i to mnie dziwi. Moze w za cieplej wodzie sie mylam przed aplikacja crinone?Teraz to nie ma mowy nawet żebyś odstawiła! Od leków nie powinno być chyba plamień...ja plamilam w 3miesiącu ciąży to zbadali mnie w pl od stóp do głów praktycznie...lekarz 10min same usg robił...szyjka wsio. I wtedy na tydzień jeszcze dostałam na nowo leki. Tylko u mnie bylo podejrzenie jakiegoś wcześniejszego urazu. I plamilam około doby wtedy ciemną krwią. Po lekach ustalo i bylo git. Dzidzi zdrowe do końca ciąży spokój...u Ciebie też tak musi być!szukaj dobrego lekarza.