MarLen93
Zaciekawiona BB
A pierwszą betę robiłaś ile dni po transferze?Dzisiaj powtarzałam, czekam na wyniki
A co do wizyty nie wiemjak dostanę betę to napisze sms do naszej doktor z kliniki i liczę, że się dowiem co i jak dalej bo jestem zielona
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A pierwszą betę robiłaś ile dni po transferze?Dzisiaj powtarzałam, czekam na wyniki
A co do wizyty nie wiemjak dostanę betę to napisze sms do naszej doktor z kliniki i liczę, że się dowiem co i jak dalej bo jestem zielona
![]()
I jak przyrosty? Przyzwoite ?
Oby przyrost w poniedziałek był przyzwoity![]()
I jak przyrosty? Przyzwoite ?![]()
A w którym dniu po transferze zrobiłaś test sikany ? I od razu pozytywny Ci wyszedł ?Dzięki, że pytasz
Beta ze 105 urosła do 216Zbadam chyba jeszcze jutro i czekam już na wizytę
![]()
A w którym dniu po transferze zrobiłaś test sikany ? I od razu pozytywny Ci wyszedł ?
Ja chyba nie wytrzymam i zrobię jutro. Będzie to 8dpt30 stycznia w piątek miałam transfer a test zrobiłam w następny piątek, 7 dpt.
Czy od razu to nie wiem bo ustawiłam sobie stoper na 3 minuty bo na opakowaniu było napisane, że wynik po takim czasie
Tak wyglądał test w 7 dpt Zobacz załącznik 1735328
A tak dzisiaj, 11 dpt
Zobacz załącznik 1735329
Ja chyba nie wytrzymam i zrobię jutro. Będzie to 8dpt
Więc powinno już coś wyjść nie ?Trzymam kciuki!![]()