olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Agniecha1508... po zastanowieniu chyba masz racje testy i tak niby z rana powinno się robić. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha testujesz moje zwieracze? Niewiele brakowalo....[emoji23]
Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom
To moja czwarta próba pierwszej procedury ... Tak miałam 4 blastki i jeden 3dniowy który od razu podawany był po transferze.
Mam 30 lat... A staramy się z mężem o dzidziusia od 6 lat..
Haha
@Kurcia @olgaaa1887 ja tam od razu po transferze podpasłam kropka Stefana pyszna sałatka i ponczusiem - by wiedział jakie pyszno$ci czekaja na tym padoleHaha. Cóż. Samo życie pisze takie anegdotki
Dzielna z Ciebie babka! A miałaś jakąś poszerzaną diagnostykę - immunologię, kariotypy? Bo przyczyną do IVF jest co?
Hahamyślisz, że kropki się dadzą przekupić?
pomyślą "jak to dobrze karmią! zostajemy!"
![]()
Kochana trzymam kciuki żeby ta beta podskoczyła do góry, nie łam się tylko!!!Tak więc... mój wynik bety w 7dpt blastki poniżej 2... Więc chyba muszę pożegnać się z marzeniami...![]()
No ja tez szamam jakies grzeszne smakolyki. Na smoothie ze szpinaku przyjdzie czas. [emoji23]@Kurcia @olgaaa1887 ja tam od razu po transferze podpasłam kropka Stefana pyszna sałatka i ponczusiem - by wiedział jakie pyszno$ci czekaja na tym padole![]()
@Never give up podpaś kropka dobrym ciachem , a w poniedzialek jeszcze razKochana trzymam kciuki żeby ta beta podskoczyła do góry, nie łam się tylko!!!![]()
@Kurcia u Nas przed transwerem szpinak , broku£ki czyli jak to môj mąż powiedział " żremy jak króliki trawe , a koty miesko wcinają" , a po trza pokazać jakie pyszności sąNo ja tez szamam jakies grzeszne smakolyki. Na smoothie ze szpinaku przyjdzie czas. [emoji23]
Tak tak dżoasia juz mnie poprawilaNie. @dżoasia nie mials intralipidu. Ja mialam![]()
PiekneMoje drugie dzieło![]()