Hooope86
Fanka BB :)
Liczę na jednego, bo w drugim jest jakaś parszywa torbiel [emoji22] [emoji22] [emoji22]Super, że się udało. Teraz niech się zmobilizują jajniki i wyprodukują piękne jajeczka. [emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Liczę na jednego, bo w drugim jest jakaś parszywa torbiel [emoji22] [emoji22] [emoji22]Super, że się udało. Teraz niech się zmobilizują jajniki i wyprodukują piękne jajeczka. [emoji41]
[emoji110] za jajca [emoji5]Dziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.
W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]
Oooo super masz farta trafil sie dobry lekarz z serduszkiem a nie z reka w kieszeniGirls dostałam neoparin I clexane na refundacje gin powiedział że po tych badaniach od Pasnika mam wskazania.
Torbielom mówimy stanowcze NIE. Jak ona mogła Ci to zrobić? Paskuda... w takim razie, oby drugi naprodukował piękne jajeczka. Liczymy na niego. [emoji110][emoji110][emoji110]Liczę na jednego, bo w drugim jest jakaś parszywa torbiel [emoji22] [emoji22] [emoji22]
Oczywiście ze macie szanse :-) u mnie zarodki dobrej jakości nie daly ciazy a ten najslabszy rosnie w brzuchu, juz 29tc :-)Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu?![]()
Kurcia jakby trzeba było szp.uniwersytecki na urologii to daj znać. Ale mam nadzieje ze na zwykłej terapiii piwem się skończyJeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje![]()

Hoope trzymaj się i siły życzę, o kurde aż mnie trzepnęło jak sobie pomyślałam o tych zastrzykachDziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.
W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]
Dla mnie taka terapia była by dobra bo ja piwo lubię, a szczególnie Kokosowe....Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje![]()
Najgorszy jest gonapeptyl, reszta wchodzi jak po maśle [emoji14] dzięki @@margit2018Hoope trzymaj się i siły życzę, o kurde aż mnie trzepnęło jak sobie pomyślałam o tych zastrzykach
Takie coś jak w załącznikuOooo super masz farta trafil sie dobry lekarz z serduszkiem a nie z reka w kieszeni
A co tobie wyszlo w mutacjach