Mieciu85
Fanka BB :)
A mocno? Sprawdzalas progesteron moze trzeba dolozyc?Ja też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mocno? Sprawdzalas progesteron moze trzeba dolozyc?Ja też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.![]()
Powiem wam ze widziałam cycki po operacji i uwierzcie mi ze to fajnie nie wyglądało. Tylko nie wiem co to byla za operacja-na pewno plastyczna ale nie wien czy ujedrnuajaca czy co. Ciecie wokol całej brodawki, pod cyckiem i z tego ciecia pod cyckien do brodawki. Lepiej chyba miec wiszace do pasa niz takieJa najpierw na depilacje laserowa zbieram. potem - masz racje cycki se zrobie ale to po karmieniu.
Dobrze się czuję jutro do domku pewnie.
Ale nie jest mi wesoło - przyjęli Panią z poronieniem po invitro. ;((
Tak właśnie myślałam. Sądy są czasem po naszej stronie.Bete Justin, tzw dzien sadu ostatecznego![]()
Gratki.ostatnio robiłam w piatek 15dpt i mialam 632,117[/QUO
Kochana Ty tam siedz bo za niedlugo ciepniesz im l4 ciazowe i beda cie mogly cmoknac wiesz gdzie❤ a po macierzynskim otworzysz sobie bistroaaaaa, bo się pozmieniało, co ci będę dużo mówića umowę mam ostatnią na czas określony, potem mam mieć na nieokreślony, ale nie wiem czy ją będę podpisywać, jakoś nie lubię zbytnio siedziec ciągle w jednym miejscu, a tu już AŻ 3,5 roku wytrzymałam
a poza tym moje kobity 2 najlepsiejsze się zwolniły i co zrobić
Jezuuuuuuuuuu z tymi plamieniami. Na pocieszenie tylko moge powiedzieć, że we wrześniu miałam plamienie wieczór i to nie takie mini, tylko trochę tego było a na drugi dzień beta 57, więc może to po implantacji czy jak? Brzuch cię nie boli? Masz coś rozkurczowego?Ja też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.![]()
Kochana dorzuć sobie dupka. Ja tez plamilam i wszystko bylo dobrze. Brzuch Cie boli? Wez sobie magnezJa też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.![]()
ja dopiero 13 tydzień jak będę tak jak Ty blisko rozwiązania to będzie zima i pod bluzę będzie chodził w niewyprasowanymKochana, ja to pier*** i nie prasujew przyszłym tygodniu tylko rzeczy małej, swoje do szpitala i ewentualnie jakieś wybrane rzeczy na bieżąco
przecież nie mogę się rozpłynać. A jak małżonek chce mieć piękne koszule, to niech sam stanie przy desce w te upały i gwarantuje, że szybko zrezygnuje
![]()