Monika 2311
Zaangażowana w BB
Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a godziny pobrania krwi takie same i to samo lab?Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Przyrost hormonu jest w normiePomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Przyrost hormonu jest w normie
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 302 mlU/ml (60.3%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
HCG podwaja się co 2 dni 22 godzin (71 godzin).
Read more at Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Doktor Ch zaczaruje na pewno! Będziesz miała brzuszek i to niebawemCudowna wiadomość!! Teraz życzę Ci nudnej ciąży!! Oby dr Ch też mnie zaczarowal bo też chce chodzić z brzuszkiem![]()
Witamy Igusię na świecie a mamusię pozdrawiamy.No to melduję, że moje szczęście- Iga-urodzilo się w 39 tc o 10.35, waży 3170 i mierzy 53 cm. Pół dnia spało na golaska z mamą, a teraz uczymy się siebie. Powodzenia wszystkim staraczkom, trzymamy za Was kciuki
Jak lekki to jest ok. Jak będzie się nasilało to trzeba alarmować
Nie marudzimy nie marudzimy tylko jutro przyrost sprawdzamy
A dziękuję, doobrzeObstawiłam się rozkurczowymi lekami a tu nic nie czuje. Przed tansferem łyknęłam cukieraski i od tego czasu nic, hmmm... Nie wiem czy się bać, bo do tej pory tylko raz nic mnie nie bolało i wtedy beta nie drgnęła. Aleee, żeby nie było, że marudzę, to zajmuję łepetynę czymś innym i trochę rzadko będę do Was teraz zaglądać. Na pokładzie 2 bąbele.
A ty kochana Surykaciu jak się masz? Kiedy jakaś wizyta się kroi?
Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Naczytalam się że jak jest poniżej 66 to raczej koniec nadzieji a jeszcze ten lekarz który od poniedziałku nie odpisuje na sms z wynikami i zapytaniem o tabletki czy brać czy nie inczy w tych samych dawkachW miarę ok. 02.01.2029 prenatalne. Trzymaj się dzielnie i dawaj znać jak tam :*
Przyrost ok. Skontroluj za 2 dni i nie denerwuj się.
@Pat1980ka olbrzymie gratulacje!