Marzycielka7
Fanka BB :)
Dhea i witamina d3 podnosi wynik amh. Tylko spróbuj w diagmostyce bo synevo zaniża. A nuż będzie 0.7.
Oby ... bo nie wyobrażam sobie jak żadna z nas na forum nie mieć maluszka który jest całym szczęściem dla rodziców
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dhea i witamina d3 podnosi wynik amh. Tylko spróbuj w diagmostyce bo synevo zaniża. A nuż będzie 0.7.
Super, fajnie że dzieciaczki zdrowo rosną. Niech mama ma jeszcze zagadkę jeśli chodzi o płeć![]()
Trzymam mocno kciukiSenkju senkju za wszystkie kciuki
Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane
@chlopkers cudownie ze Igorek rozwija sie ksiazkowo
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!
Gratulacje piękne chwile przed WamiNo to melduję, że moje szczęście- Iga-urodzilo się w 39 tc o 10.35, waży 3170 i mierzy 53 cm. Pół dnia spało na golaska z mamą, a teraz uczymy się siebie. Powodzenia wszystkim staraczkom, trzymamy za Was kciuki
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam ale malo sie udzielam bo po pierwsze z braku czasu, chodze spac codziennie o 21 najpozniej. Po drugie troche tez chyba ze stresu, czasami na fejsie sie udzielam ale to tez sporadycznie. A wiec beta z wczoraj 4200 (17dpt) a dzis na usg jest pecherzyk ciazowy. Poki co podchodze spokojnie ale doktor mowi ze wszystko wyglada ok, progesteron znow nisko sie pokazal ale czekam na kontakt z kliniki i zobaczymy, moze zastrzyk dolozymy.
Nastepna wizyta 3 stycznia @Justin87 mozesz mnie dopisac, nadal wspolpracuje z Pasnikiem i bedziemy ciagnac neupogen, czekam na jego email.
Zabieg mnie czeka histeroskopia, immunofenotyp i allo mlr. Powiem Wam ze mnie strach ogarnal wiem poczatek drogi ale boje sie ze cos zle wyjdzie czy cos co nie ra rady obejsc lekami czy zabiegiem.I jakie ustalenia zostały dokonane?
Gratuluję! :-)No to melduję, że moje szczęście- Iga-urodzilo się w 39 tc o 10.35, waży 3170 i mierzy 53 cm. Pół dnia spało na golaska z mamą, a teraz uczymy się siebie. Powodzenia wszystkim staraczkom, trzymamy za Was kciuki