Justyska13
Fanka BB :)
Asia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?po 36h rzadko pękają i dobrze, bo na punkcji nie byłoby czego zbierać. Zwykle do 48h mają czas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?po 36h rzadko pękają i dobrze, bo na punkcji nie byłoby czego zbierać. Zwykle do 48h mają czas
tak, ale nic sie nie martw, wszystko ci będa tłumaczyćAsia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?
Ja miałam punkcję w środę o 8 ovitrelle miałam podać we wtorek o 20Asia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?
Chyba nie da się dokladnie tego wyliczyc bo kazdy organizm jest inny. Tak się przyjmuje, że pekaja do 48h. Mi przy ostatniej inseminacji podali dwa zastrzyki w pon ok. 19 a inseminacje mialam w srode po 18. I mimo to pecherzyk nie pękl.Asia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?
dzięki Asia. A powiedz mi czy bardzo źle mogą mi wyjść te wyniki dzisiejsze z krwi jeśli 4 h przed pobraniem zjadłam? Nie mam pojęcia co to były za badania bo na paragonie mam tylko numerki i cenytak, ale nic sie nie martw, wszystko ci będa tłumaczyć
Łojjj trochu czekam już . My z kd , a Incimed trochu długo się ociaga , więc atakujemySiemanko!Witamy!!!
Tego optymizmu brakowało
Aga jak wszystko dobrze pójdzie to połowa czerwca dwutygodniowa immunosupresja I w następnym cyklu crio z naszego ostatniego Mrożaczka
A Ty kiedy Kobitko kochana startujesz???
Buzzioooole ogromne![]()
Ciechocinek dodatkowom Kto pieerwszy znajdzie dawczynie u tego zostawię 20 tysiecy to czekamy kochana. Trzymam kciukiNie ma jeszcze wynikusama co chwilę odświeżam stronę
![]()
Nie, no Kochana ja chwilę jestem po Tobie... :-)
Termin mam na 11.06
Ty jesteś pierwsza :-)
Czekamy na Twoje dwa szkraby :*
jakbyś musiala koniecznie być na czczo to tez by ci powiedzieli wcześniej. Nic nie bój. W zasadzie znajoma lekarka mi mówiła, ze teraz już się tego tak nie pilnuje i tak naprawde to tylko na glukozę trzeba być na czczodzięki Asia. A powiedz mi czy bardzo źle mogą mi wyjść te wyniki dzisiejsze z krwi jeśli 4 h przed pobraniem zjadłam? Nie mam pojęcia co to były za badania bo na paragonie mam tylko numerki i ceny![]()