Zapraszamy do stolycySerio, serio
Serio ,to zapukam jak będę w okolicy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy do stolycySerio, serio
Dziewczyna ma kosmiczne wyniki, aż sprawdziłam jednostki, czy dobrze to czytampewnie dlatego lekarka sugeruje zmniejszenie dawek.
@1412117 Ja bym zastosowała się do zaleceń, nie ma szans żeby prg zleciał do niebezpiecznych poziomów nawet przy mniejszej dawce, a estradiol może też śmiało być niższy. W każdym razie trzymam kciuki!!!![]()
Z całych sił. Chucham i dmucham. Musi być dobrze.Hej. Miło, że pamiętasz o mniepodeszłam do punkcji i pobrali tylko dwa kompleksy. Jutro będą dzwonić czy w ogóle się zaplodnily.
Wpadaj do nas, miejscówka już jestSerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
![]()
Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimySerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
![]()
No, no...Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimyAle żeby nie było, wycieraczkę mam ładną
![]()
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było staćNo, no...
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było staćdobrze ze kupiłam w sierpniu
![]()