Zapraszamy do stolycySerio, serio
Serio ,to zapukam jak będę w okolicy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszamy do stolycySerio, serio
Dziewczyna ma kosmiczne wyniki, aż sprawdziłam jednostki, czy dobrze to czytampewnie dlatego lekarka sugeruje zmniejszenie dawek.
@1412117 Ja bym zastosowała się do zaleceń, nie ma szans żeby prg zleciał do niebezpiecznych poziomów nawet przy mniejszej dawce, a estradiol może też śmiało być niższy. W każdym razie trzymam kciuki!!!![]()
Z całych sił. Chucham i dmucham. Musi być dobrze.Hej. Miło, że pamiętasz o mniepodeszłam do punkcji i pobrali tylko dwa kompleksy. Jutro będą dzwonić czy w ogóle się zaplodnily.
Wpadaj do nas, miejscówka już jestSerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
![]()
Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimySerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
![]()
No, no...Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimyAle żeby nie było, wycieraczkę mam ładną
![]()
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było staćNo, no...
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było staćdobrze ze kupiłam w sierpniu
![]()