klaudiaanita
Fanka BB :)
Oj takBoże ten moment zapłodnienia .. cud ❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj takBoże ten moment zapłodnienia .. cud ❤
Nie dziwne, widocznie zdajesz sobie sprawę że pptrzebujesz czasu[emoji3]Tak sobie teraz myślę, że cieszę się że mam przerwę...Nigdy bym nie pomyślała że to napiszę, ale tak, potrzebna mi malutka przerwa w walce o dziecko. Nie stresuję się, nie myślę o lekach, wizytach, zastrzykach i badaniach. Mogłam w końcu wypić na imprezie, szok [emoji849].
U mnie pewnie transfer będzie nie szybciej niż za 3 lub 4 miesiące, a ja wcale się tym nie stresuję, dziwne, nie?
Ja biorę kwas metylowany, z wit. B6 i B12 A dokładniej Prevenit Intensiv A na zabicie homocysteiny Modulatory homocysteiny z solgara i tam też jeat B6 i B12.
Chyba nie. Badałam jakis czas temu kwas foliowy i mam go w normie. Homocysteine pieknie zbilam z ponad 11 na 6 z naczynie. Witamin B nie badalam. Lekarz za każdą wizyta pyta co i ile biore. Zapisuje i nie mówi,że coś odstawic czy dodaćTak czytam teraz o tych lekach, bo chcę coś zamówić i zastanawiam się, czy to nie za dużo naraz kwasu foliowego i wit. b6 i b12? Kwas foliowy podobno można przedawkować, nie wiem jak b6 i b12
Leczysz się u dr Mercika?Ten doktor przy problemach immunologicznych bardzo poleca dr Paśnika, więc podejrzewam, że tak![]()
Leczysz się u dr Mercika?
[/QUOTE
Tak