Aaaanna
Fanka BB :)
Dziękuję . Będę próbowała coś wyliczyć [emoji16]
Wrzucam screen, mam nadzieję że coś pomoże [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzucam screen, mam nadzieję że coś pomoże [emoji4]
Mi jak liczyłam to nie wyszło idealnie, ale dużego rozjazdu też nie było. PowodzeniaDziękuję . Będę próbowała coś wyliczyć [emoji16]
Ja mam jedna z 3ciej, druga z 5tejA wiec jak wyglądają nasze forumowe statystyki? Ile mamy ciąż z 3 doby?
8dpt to za wczesnie. Zrob 9tego.No wezzz, przeczytałam te artykuły, które wlepiłaś i trochę doła złapałam. No ale trudno, ciężkie dni przede mną. Wczoraj na wieczór też mnie jakieś lęki dopadły. Ósmego dnia idę na betę. Ostatecznie i definitywnie.
8dpt to za wczesnie. Zrob 9tego.
Mi jak liczyłam to nie wyszło idealnie, ale dużego rozjazdu też nie było. Powodzenia[emoji8]
Hej dziewczyny.
Jestem przed calym procesem IVF i powiem Wam szczerze ze jestem troszeczke przerazona...
Mozecie mi powiedziec czy jest to az takie straszne to faszerowanie hormonami i czy bardzo bolesne sa te zatrzyki w brzuch?? Pozdrawiam serdecznie