L
Lad
Gość
Tam dokładnie. ;p nie zawsze jestem, mamy zmiany, jak będziesz chciała akurat m mi ie spotkać to daj znać.Poważnie w tym akurat pracujesz?Oj to zajze jak będę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam dokładnie. ;p nie zawsze jestem, mamy zmiany, jak będziesz chciała akurat m mi ie spotkać to daj znać.Poważnie w tym akurat pracujesz?Oj to zajze jak będę...
W czwartek za tydzień u mojego gina, w piątek za tydzień w klinice.Kochana ja miałam bete w 10dpt 241 a w 15dpt juz ponad 2200. Co do progesteronu nie wiem, badalam tylko raz i byl ledwo ponad 40. Jak teraz pytałam w szpitalu czy badać to powiedziano mi,ze nie trzeba badać progesteronu juz, ze to stara szkoła. Jak zapytalam o bete to też mi lekarka powiedziała,ze mam nie badać bo to bez sensu jak jest ciaza. Musisz cierpliwie wytrzymać do wizyty. Kiedy ją masz?
Panikuję, więc głupoty wymyślam[emoji23]Cudnie. Jakie znowu puste jajo? Ale wymyśliłas.
Gratuluję!
Cudowne wyniki.
Popierwsze nowa stymulacja, po drugie swiezy transfer po trzecie takiego progesteronu jeszcze nie mialas. Bedzie dobrze ❤No już zaczęłam. Tymi strzykawkami od Menopuru jednak istotnie mniej boli.
Głąb znaczy lekarz nie był jakis wylewny, ale byl przekonany ze wynik proga jest po prolutexie i pyta o której brałam (dzwonił o 14),a ja mu na to, że dopiero 2h temu i cisza![]()
2032 18dpt 3dzSkąd Ci to do głowy przyszło? Wyniki są w normie? 2032 z której dpt jest?
Ja w 10dpt miałam 493, w 12dpt 1163, a w 15dpt 3715 więc przyrosty miałam ponad 200% i wszystko jest ok.
Nie myśl sobie że jakiś luksusNigdy takiej nie pilam a ma w sobie kofeine?
Jestes kochana ja tez mam ochote cie przytulic [emoji173] Kurcze ja zawsze bylam przekonana ze cb nie widac na usg bo przeciez pecherzyk sie pojawia przy Beta powyzej 1000... A ciaza pazamaciczna tez nie widac oona sie zatrzymuje w jajowodzie... Miejmy nadzieje ze bedzie sie onizac ale teraz to bardzo wazne zebys to kontrolowala. Ja tez jak pierwszy raz mialam cb pi zobaczylam wynik 14 to byl moj pierwszy transfer to cieszylam sie jak glupia nie zapomne tego. Pobieglam do Łukasza i cieszylismy sie jak idioci, pozniej za malo przyrastala i zadzwonilam do lekarza i mi powiedzial co jest grane. Myslalam ze mi serce peknie bo nie wiedzialam jak Łukaszowi o tym powiedziec...
Ja do Gdańska mogę się karnąć, nie mam tak daleko [emoji41][emoji23] [emoji23] [emoji23] @fredka84 jedziemy !!!
No ale emerytow ZUS chyba sam rozliczaKażdy rozlicza się z US
Pożyjemy zobaczymy. Wiesz jaka ja nienawidzę rozczarowańPopierwsze nowa stymulacja, po drugie swiezy transfer po trzecie takiego progesteronu jeszcze nie mialas. Bedzie dobrze ❤