Wyczuwam koleżankę po fachu [emoji8]. Jak będzie wiosna to się powymieniamy zdjęciami krzaków [emoji8]Nie, no co to to nie[emoji3] co prawda ogród duży, więc miałyby gdzie biegać ale już się obawiam, że potencjalny plac zabaw przyćmi moje krzaki[emoji23] a żem jest człowiek sko sko skonstruowany do tworzenia i jak się zapędzi to chce więcej i więcej tak sobie zrobiłam busz i mam junglę pełną gębą[emoji23]
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Moze jak już wreszcie sie uda...No nie byłoby czasu myśleć[emoji6]
Netiaskitchen
Też tak pomyślałam w sumieŁoooooo matko ile dzierganiaEfekt super, Aaale ile pracy .. szybciej byłoby uszyć
![]()

Coś ty ,wiesz jak się sprały... Teraz kolor jest bardzo delikatny, ale ciągle różowawy. Jutro ci zrobię zdjęcie w świetle dnia.@fredka84 a jak włosy? Przyzwyczaiłaś sie go tego zajebiaszczego koloru czy faktycznie coś się spiera?
Płukankę różową sobie już zamówiłam
Liliana87
Jej..Jak mi przykro;( Trzymam kciuki by szybko coś znalazł [emoji110][emoji110][emoji110] bardzo szybko...Kurcze dziewczyny ale mam doła [emoji24] moj maz został bez pracy[emoji24] bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . [emoji24][emoji24][emoji24]
Liliana87
No ale ja pomyślałam, ze byś uszylaNie taki pikuś[emoji4]to przecież szydełkowe[emoji4]
[emoji23][emoji23][emoji23]Ile juz dzisiaj wypilas ?
Daj dziewczynie wypić w spokoju, bo się czkawki nabawi
Aduś16
No cos Ty.... byl na kontrakcie stałym?Kurcze dziewczyny ale mam dołamoj maz został bez pracy
bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra .
![]()
reklama
Czarna1985
Ja tez mam taka nadzieję. Narazie jest zalamany. Dlaczego akurat terazJej..Jak mi przykro;( Trzymam kciuki by szybko coś znalazł [emoji110][emoji110][emoji110] bardzo szybko...

Podziel się: