reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zajebiaszczo teraz wygląda [emoji7][emoji7][emoji7]. Dawaj do mnie do domu, też mi coś wymyślisz [emoji8]. Masz smykałkę jak Necia bdo takich rzeczy [emoji8]
Ale mnie z tą szafą zaszokowałaś, cena po prostu przednia. Ten stolarz to skąd jest???
A popatrz u mnie ile chcieli, 4-5tysiecy, no pojebało ich. Za takie pieniądze to sobie mogę kupić wielką szafę na całą ścianę a nie pod małym skosem[emoji49]
Poza tym oni też coś muszą zarobić. Materiały meblowe poszly bardzo w górę. Mój pierwszy pomysł to było zrobienie szafy tanim kosztem. Albo stelarz z drewna i fronty z szatersow albo normalnie w sieciowce jakby z części poskładać. Ale jak wyszło tyle ile wyszło to się zdecydowalismy na szafę.

reklama
My mieliśmy plan,żeby Marek sam zrobil. Przychodzi stolarz, robi projekt, wymiary, wszystko wpisze. A potem jedziesz do hurtowni, wszystko odcinają i obklejaja. Ale jak pojechał to rzeczywiście wyszlo by tyle samo co nam powiedział,więc on nam zrobił. Jak Twój mąż ma smykalke to naprawdę nic trudnego. Popatrzcie sobie w necie. Fronty ladne wybrać A w środek mozna dac zwykła płytę. Jak sie ma małe mieszkanie to trzeba kombinować i zabudowywac wszystkie szpary hehe. Stolarz z okolic Koszalina.
Jak mam na męża liczyć to prędzej tam sobie zasłonę wstawię [emoji23]. On chciał coś sam kombinować ale ja trochę nie wierzę w jego umiejętności [emoji12][emoji12][emoji12].
Koszalin, kuźwa za daleko niestety [emoji853]

Frustrat[emoji23][emoji23][emoji23]
Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile

My mieliśmy plan,żeby Marek sam zrobil. Przychodzi stolarz, robi projekt, wymiary, wszystko wpisze. A potem jedziesz do hurtowni, wszystko odcinają i obklejaja. Ale jak pojechał to rzeczywiście wyszlo by tyle samo co nam powiedział,więc on nam zrobił. Jak Twój mąż ma smykalke to naprawdę nic trudnego. Popatrzcie sobie w necie. Fronty ladne wybrać A w środek mozna dac zwykła płytę. Jak sie ma małe mieszkanie to trzeba kombinować i zabudowywac wszystkie szpary hehe. Stolarz z okolic Koszalina.
Dokładne tak jak mówisz, pewnie wszystkie materiały kosztowały ok 2 tyś, a resztę Stolarz za robotę chciał sobie przyciąć, tylko chyba troszkę go poniosło... Mój mąż jest stolerzem i rzeczywiście sporo kosztują meble na wymiar bo projekt plus wykonanie ale bez przesady... Ale Twoja przemiana pokoju szok... Bomba😍

To focie poproszę;)
A wiesz... jakby to ująć delikatnie... wyszły oryginalne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] robiłam z mąki żytniej i owsianej i nie bardzo urosły. Smakują jak smażona drożdżowa buła bardziej pod kanapkę[emoji23] do ideału sklepowego im daleko, ale dla nas io są ok[emoji23] dzieć śpi na mnie to fota później.

To jest projekt Zojka neo i tam jest 107 metrów powierzchni użytkowej. Mi sie wydaje ze dla nas bylby wystarczający. Ale męża brat twierdzi ze to klinka i będziemy żałować.
Powiem Ci że my mamy teraz ok 70 m2 i takie 108 mi osobiście w zupełności by wystarczyło, musisz też wziąć pod uwagę że ktoś to potem musi sprzątać i ogrzewać 😉

reklama
Do góry