reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz, wszystko pięknie, ładnie, a Tobie czasem dziwne myśli do głowy przychodzą.. tydzien minie i już będzie marzec ;)
Co nie bedzie co mrozic, jak będzie? Pfi.
No widzisz, nie zrozumiałam tej Twojej sportowości. Wyobraziłam sobie jakiś fajny dresik dwuczęściowy- jakis taki fajny, który mi sie marzy np. [emoji39]
Mam od zajebki takich dresiorow bo kiedys mialam na nie faze ale w takim dresiku pojade na punkcje ;) Wiesz ja to wczoraj juz mialam takiego dola ze pol nocy nie przespalam bo wyorazilam sobie ze pewnie wszystko nie tak a zawsze po wizycie jestem pelna nadzieji ;) Zeby mi tak kots jakims wylacznikiem wyłączyl ta moja wyobraznie ;)

Ale jestem dumna z mojego miasta. Ceramika Bolesławiecka jest wszędzie u nas w uk mozna znaleźć w tk maxx. Tylko ceny kosmiczne 😱 super prezent. Szkoda ze u mnie nikt z rodziny nie domyślił sie zeby nam kupić . Mam nadzieję ze uzbieram swoją kolekcję jsk wrócimy 😉
W Holandii tez ❤️Tylko często turyści kupują jako ta z Delft 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️Ale Bolesławiecka jest naaaaaj 👌🏽😍

reklama
Do góry