klaudiaanita
Fanka BB :)
4AAJak miasz zarodek i ile to bedzie dpt ?
Będzie to 12dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4AAJak miasz zarodek i ile to bedzie dpt ?
Będą do Ciebie dzwonić? Jak nie to dorzuć sobie progesteronu na wszelki wypadek
A miałaś wcześniej już ciąże biochemiczne? Coś planujesz zdiagnozować dalej? U mnie na 6 transferow raz tylko beta 0, żałuję że nie wzięłam immunoglobulin ostatnim razem ale jeśli wogole będę mieć jakiś zarodek jeszcze czego nie jestem taka pewna to bez immunoglobulin nie podchodzę to transferu...
Tak. Przed wzieciem. Dawno nie badalam glukozy na czczo..więc nie wiem jak to bylo przed sterydem.
W ogrodzie to mogę ryć od rana do wieczora [emoji3590]. Kocham to [emoji3590]
Na zdjęciu moje najładniejsze miejsce, reszta to taki chaos do poprawki[emoji12]
Taras oczywiście z czerwonej cegły dziewczyny [emoji12]Zobacz załącznik 1083432Zobacz załącznik 1083438
Doktorek powie Ci, że to normalne. Ja plamilam na różowo potem był spokój i po seksie znowu. Dr Cz.że to normalne i tak może sie dziać.My juz na spokojnie czekamy pod gabinetem.
Ale przed chwilą bylam w łazience i znow brąz... eh. I już mi humor uciekł [emoji24][emoji24]
Też ślinię palucha[emoji3] i luteinę i wtedy nic się nie podrażnia [emoji3][emoji3][emoji3]Ja ślinie palec [emoji23][emoji23][emoji23]wchodzi jak w masło [emoji56]
Dziewczyny czy jak pojadę w niedzielę późnym wieczorem na bete to może już coś być widać? Czy za wcześnie I nie pajacowac?
W niedzielę będzie 5dpt, miałam podane dwa zarodki 5-cio dniowe, bo chodzi o to, że u mnie się czeka 3 dni na wyniki [emoji58] i jak zrobię we wtorek to do piątku jajko zniosę