Dają, dają! Może to od lekarza zależy? Ja miałam normalnie delikatna stymulację, później zastrzyk i z tego transferu na cyklu naturalnym była ciąża biochemiczna. Rozumiem Twoje wkurwienieJa też nie wiedziałam,ze nie dają. Myślałam że jak coś nie idzie to jakoś wspomagają.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Uhuu jaki ladny ten wirusA tu cała prawda o wirusie [emoji41]Zobacz załącznik 1094910
Liliana87
Jest taka możliwość,ze nie pęknie. Ja tak miewalam. Przy inseminacjach podawali mi nawet dwa ovitrelle na raz i dupa. Ale ja miałam problem z pękaniem.Pęknie [emoji6] nie ma możliwości żeby nie, ale może żeby być spokojniejsza tez bym już nie ryzykowała [emoji8]
Tak jak piszesz, na naturalnym cyklu jest o tyle lepiej, że mniej tych wszystkich lekow w trakcie i po ale to jest duże ryzyko, wszystko musi byc jak w zegarku no i dużo częściej wizyty.
bazylia128
To zaczniemy razem?A ktoś oglądał serial Szkoła dla elity? Kumpel mi nagrał i po Telefonistkach mam zamiar obejrzeć [emoji848]
bazylia128
Dobrze sie czujesz?Na pewno na sztucznym jest mniej problemu bo można wszystko lekami wysterowac ale to jednak sztuczny. Na naturalnym problem jest z sama owulacja jak ktoś ma nie zawsze albo słabo rośnie endometrium to chyba nie ma sensu
Aaaanna
Chodzi Ci o głowę czy fizycznie?
Fizycznie czuje się dobrze leżę właśnie w wannie i nadrabiam forum.[emoji39]
A psychicznie bywało już dużo gorzej .
A oglądaliście taki serial oparty na faktach strefa skażenia. Trochę straszny szczególnie w dzisiejszych czasach bo o eboli. Ale mnie się podobał.
Fizycznie czuje się dobrze leżę właśnie w wannie i nadrabiam forum.[emoji39]
A psychicznie bywało już dużo gorzej .
A oglądaliście taki serial oparty na faktach strefa skażenia. Trochę straszny szczególnie w dzisiejszych czasach bo o eboli. Ale mnie się podobał.
Dobrze sie czujesz?
Aaaanna
Jak tak pytasz to boję się że chyba powinnam zacząć czuć się jednak gorzej. A wolała bym nie.
Dobrze sie czujesz?
Ja dopiero oglądam pierwszy odcinek drugiego sezonu telefonistek, więc trochę mi zejdzie [emoji12]. A jeszcze słyszałam że fajny jest Outlander i List do króla, też ma mi kolega nagraćTo zaczniemy razem?
Aaaanna
No na podstawie tego wyniku wynikało by że mogło owulacji nie być.
Teraz to już w ogole nie rozumiem czemu ja nie dostalam
To u mnie pewnie nie pękł bo progesteron 1,25[emoji3525][emoji3525][emoji3525]
reklama
Tasza
Ajaj... lubię takie grubaski[emoji39][emoji39][emoji39]No to ja się dziś naprodukowałam [emoji3042][emoji3042][emoji3042]
Jedne zrobiłam dla męża z serem i boczkiem, a drugie zwykle z serem [emoji39][emoji39]
Polecam fredkowe @fredka84 ciasto na pierogi [emoji1305] Super [emoji846] dzięki [emoji8]
A twoje @Petera wyprobuje drugim razem, bo pewnie jeszcze tak trochę posiedzimy zamknięci [emoji81]
@nieagatka przepraszam [emoji23]
Podziel się: