Przecież Ty gadasz przez telefon!!! Ja nie wiem czego się boisz![]()

Necia, a przecież są takie jednorazowe grille, bierzesz na spacer i robisz kiełbaski

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież Ty gadasz przez telefon!!! Ja nie wiem czego się boisz![]()
Ja mam kochanie TM5.Kochanie ty masz chyba termomixa ja mam ten TM6 ale nie ukrywam ze czasami na szybciora cos zrobie - albo nie zrobie wcale![]()
![]()
i taki sobie stoi i teraz sobie obiecalam ze bede dzialac
Ja dzisiaj mam obiecany obiadek u rodzicow
A robilas ta kawe na zimno po poreansku ? @Aaaanna ty to tez chyba masz???
GolabkiHej kochana. Dzisiaj jakis fit obiad na szybko. Warzywka na parze, jakaś kasza lub ryż basmati do tego i jakis dobry sosik. Bez mięsa- bo potem pójdę do rodziców A tam na dziś golębie
Ale będzie też nie fit, bo mam ochotę na ciasto pleśniakai jak tylko zaraz zechce mi się podnieść 4 litery z kanapy to za ciasto się wezmę
![]()
U mnie caly czas deszcz wiec nici z grillaKurde, wczoraj mnie trochę ścięło. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka
. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani
) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami
.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
Az mi slinka cieknie na to ciachoLink do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać
Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze![]()
Chodzi za mną od tygodni I nie mogę się zebrać, żeby upiec. Mam slinotok [emoji16]Link do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać![]()
Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze![]()
Resecik powiadasz, i prawidłowoU mnie caly czas deszcz wiec nici z grillamoze w niedziele pojawi sie sloneczko to cos pomyslimy. Moj mezulek caly weekend wolne wiec pewnie zrobimy sobie jakis resecik
![]()
Kuzwa jak ja wam zazdroszczę ja tez chce iść do fryzjeraJajecznicęnie chce mi się nic gotować
będę się właśnie ogarniać do lekarza, grzeje wosk co by tam nic nie utrudniało
i może jeszcze skocze do fryzjera przed lekarzem jak mnie przyjmą, zrobić odrost i troszkę ściąć końcówki
![]()
Właśnie słuchamNo to masz fajną nutkę na ten resecik