Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana ale we wcześniejszym transferze mnie nie bolaly wiec wydaje mi sie ze nie ma reguly.Kiedy masz wizyte?No i się podlamalam mnie zawsze bolały a dzisiaj 10 dc i nic ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale we wcześniejszym transferze mnie nie bolaly wiec wydaje mi sie ze nie ma reguly.Kiedy masz wizyte?No i się podlamalam mnie zawsze bolały a dzisiaj 10 dc i nic ;(
Nie [emoji12] Sama robię tak co okolo 1.5 roku.malutkich torbieli mam kilka. Włókniak też malutki, biopsję robiłam 10 lat temu. Nie powiększa się, to niech sobie jest. Jak skończę kp to może usunę.
Taka duża mądra dziewczynka, a nie wie że w tym całym szaleństwie to żadnych reguł nie ma. Powinnaś się cieszyć że nie boli, bo jak już w ciąże zajdziesz to będziesz tęsknić za cycami które nie dają oznak.No i się podlamalam mnie zawsze bolały a dzisiaj 10 dc i nic ;(
Jutro badam mocz, progesteron i estriadol a w czwartek wizytaKochana ale we wcześniejszym transferze mnie nie bolaly wiec wydaje mi sie ze nie ma reguly.Kiedy masz wizyte?
No nie ukrywam ze mnie to martwi bo to mój 5 transfer i wiem jak wcześnie reagowałamTaka duża mądra dziewczynka, a nie wie że w tym całym szaleństwie to żadnych reguł nie ma. Powinnaś się cieszyć że nie boli, bo jak już w ciąże zajdziesz to będziesz tęsknić za cycami które nie dają oznak.