No przecież ze z Tobą tez, ale by była ekipaNie zapominaj o mnie - wezmę worek cebuli na wpisowe![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przecież ze z Tobą tez, ale by była ekipaNie zapominaj o mnie - wezmę worek cebuli na wpisowe![]()
![]()
Słońce gdzieś w 3dpt? W 1 dpt zwiekszalam prolutex i duphaston, bo dzień przed transferem miałam tylko 13 ng/ml.a kiedy cie zaczely bolec? bo mnie jeszcze nie bola tylko czasami smyrna ;(
jakie to pocieszająceSłońce gdzieś w 3dpt? W 1 dpt zwiekszalam prolutex i duphaston, bo dzień przed transferem miałam tylko 13 ng/ml.
Mam super apteke,tylko recepta potrzebnaFrancja francja a w pyrlandii to wiesz![]()
heheheh ale ja to potzrebuje na juzMam super apteke,tylko recepta potrzebna![]()
Jutro będę obdzwaniac w pracy wszystkie apteki w WieluniuMam super apteke,tylko recepta potrzebna![]()
Gdybys cala ciaze potrzebowala..heheheh ale ja to potzrebuje na juz![]()
Gdybys cala ciaze potrzebowala..
Hej kochana . Autko kupione super . Pochwal sie chociaż jakiePowolutku do przodu. Babcia pożegnana, samochód kupiony, na koncie pusto. Powoli będę wracać, jeszcze tylko musimy ozdrowieć, bo Maksiczek nas zaraził tym żłobkowym przeziębieniem czy cokolwiek to jest. Raczej nie korona, bo ani gorączki ani innych cudów nie mamy, a kaszel co prawda jest ale taki zwyczajny. Więc mam nadzieję, że już będzie dobrze. Co tam u Was?