reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Świetnie że zaraz ruszasz do boju ❤. Twoje wpisy są coraz bardziej optymistyczne kochanie ❤. Bo trochę źle z tobą było, przyznaj 😢. Wrócisz z wczasów pełna energii, szczęśliwa i gotowa do działania ✊✊✊. Buziaki ❤
Tak kochanie 😍 Mam obecnie przypływ pozytywnej energii bo zaczyna się coś dziać.Nie lubię stać w miejscu.Myślę że po stymulacji wróci mega stres..To oczekiwanie na telefon ile zaradków zostało😬
Zbliża mi się owulacja,jajniki dają znać :-) :)
Spróbuje ten ostatni raz mojego szczęścia 🤭
Jak się dzisiaj czujesz ?🤰

reklama
Cześć Dziewczyny, wczoraj was nadrabiałam i usnęłam z telefonem w ręku ;) lipiec jest gorący, super tyle dobrych wieści :) @Mirka30 aż 20 jajek, jak oni tego wcześniej nie widzieli! Super wynik. Trzymam kciuki za wszystkie transfery wczorajsze, niech Dzidziole zostaną z Wami ♥️

@Caro♤♤♤♤ tak mi przykro, wiem co teraz przeżywasz, ja z pustym pęcherzykiem chodziłam do 8t, 2 razy brałam leki ale nie do końca się oczyściło, byłam w domu, krwawienie było mocne, ale na kontroli jeszcze coś tam było i miałam zabieg. Nie mieszkam w Polsce i w tutejszym szpitalu miałam super opiekę, pielęgniarka była że mną cały czas i pocieszała, po zawieźli mnie do takiego "przyjemnego pokoju" na prawdę fajnie się mną zajęli, za co jestem bardzo wdzięczna bo dzięki temu nie było to dla mnie taką traumą. Po zabiegu musiałam 3 miesiące odczekać.
Wiesz, ale znam 2 przypadki gdzie zarodek pojawił się później, tylko że to były ciążę naturalne, życzę Ci żeby jeszcze stał się Cud!

jaki masz protokol? Co tam masz dzisiaj w planach? Ja zaraz się zbieram do apteki odebrać leki ;) będziesz ogladac dzisiaj Youtuba????? Moi goście wstali o 7 rano i pojechali do tesciow uffff i stamtąd jada do Arłamowka na wakacje ;) Jak dzisiaj mega kapiel i chyba będę chodzic caly dzień w samych majtach ;)
Szczerze to ten lekarz nic mi nie powiedxial odnosnie protokolu.Mam robic zastrzyki od 2dc i w 6-7 dniu isc na usg.I tyle🤷‍♀️Nic wiecej nie wiem🥴
Nie wiem co dzisiaj bede robic.Zdazylam juz sie z mezem poklocic a w sumie to nawet nie poklocic tylko on sie obrazil-qrwa czasami zachowuje sie jak baba i mowie mu ze moze jest ukrytym gejem skoro tak sie zachowuje😉Mielusmy jechac na zakupy alw teraz to ja mam wszysyko gdzies niech sam sobie kupuje prezenty dla dzieciakow w koncu to z jego strony sa🙍‍♀️
Pewnie pozniej jak mieszkanie ogarne to pogapie sie na filmiki musze sie odmozdzyc😁

Wiecie co, myślałam że będę gorzej do tego wszystkiego nastawiona a jednak jest dobrze 😍❤️ wiem że dzięki temu że zaczelam ta cała stymulacje, że podjęłam decyzję o In vitro to każdy dzień przybliża mnie do spełnienia mojego najważniejszego i największego marzenia w życiu ❤️ jakim jest być mama ❤️ wiem że nie musi udać się za pierwszym razem, może za drugim, trzecim czy dziesiątym. Ale wiem że już jestem bliżej niż dalej do jego spełnienia ❤️ nie czuję leku, nerwy minęły. Ja po prostu się cieszę, myślę pozytywnie a to chyba najważniejsze 😍❤️ Wiem że w końcu się uda, mam ogromną nadzieje ze uda się za pierwszym razem, ale tak naprawdę nikt nie wie co jest nam pisane. Wiem że gdyby się nie udało za pierwszym razem, to na pewno spróbuję raz jeszcze. Jak już wam wcześniej pisałam już obmyślam z mężem kiedy wrócić po rodzeństwo ❤️😂😂 chodź jeszcze nawet punkcji nie miałam 🙈 A to wszystko dzięki wam ❤️ Dziękuję ze jesteście, że wspieracie, że na każde pytanie odpowiadacie. Dziękuję ze dzięki wam ta cała procedura nie jest mi taka straszna. Dziękuję ze dzięki wam uwierzyłam w siebie i zaczelam wierzyć w to ze kiedyś to wszystko się spełni ❤️ Dziękuję każdej z osobna ❤️😘😘😘

Trzymam kciuki za poniedziałkowe wizyty🥰 wy już cora z bliżej. A ja oaktualnie czekam na @by moc porobić badania ale jakoś się jej nie spieszy jak jest potrzrbna🤦‍♀️
Ojj tak jak jest potrzebna to nie chce przyjść... Wredna małpa 🙈 ja w ostatnim cyklu czekałam cały tydzień na nią 🤷‍♀️ gdyby nie to ze po stronie męża leży problem to pomyślała bym że udało się naturalnie 🙈 pierwszy raz tak miałam, ale w tamtym cyklu brałam tabletki anty więc może to dlatego. Dziękuję za kciuki 😘😘❤️ przydadzą się ❤️ a tobie życzę aby ta małpa @ przyszła jak najszybciej ❤️

reklama
Tak kochanie 😍 Mam obecnie przypływ pozytywnej energii bo zaczyna się coś dziać.Nie lubię stać w miejscu.Myślę że po stymulacji wróci mega stres..To oczekiwanie na telefon ile zaradków zostało😬
Zbliża mi się owulacja,jajniki dają znać :-) :)
Spróbuje ten ostatni raz mojego szczęścia 🤭
Jak się dzisiaj czujesz ?🤰
No to próbuj, kto wie kochana ❤️. Mąż na pewno będzie zadowolony 😜. Mój ma post od początku brania progesteronu, biedny jest 😂
Zrobiłam już 3 zastrzyki tego Prolutexu, i bardzo bolą mnie miejsca po ukłuciach. Mam nadzieję że przejdzie bo jeszcze cały tydzień kłucia.

Do góry