Uuuu a ja jeszcze ani razu, czasem mdli i o 4 rano się budze bo jestem głodna![]()
To super jak się tak czujesz.. Ja to na widok i zapach jedzenia wymiotuję, mój mąż już nie wie jak mi pomóc i co ugotować żebym nie wymiotowała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuu a ja jeszcze ani razu, czasem mdli i o 4 rano się budze bo jestem głodna![]()
Ja mam podobnie. W 10 tygodniu poszłam na dodatkowe USG zanim powiem rodzinie bo czuję się poza zmęczeniem tak dobrze że musiałam się upewnić czy jeszcze w ciąży jestemPowiem Ci ze chyba nie dogodzi.
Nie wiem jakie objawy bym chciała ale brak twz mnie przeraża. W straconych czułam się w ciąży, teraz... w zasadzie nie.
I gdybt nie rosnącą beta to nic bym nie podejrzewała...
Będzie dobrze. Musi być.To super jak się tak czujesz.. Ja to na widok i zapach jedzenia wymiotujęPraktycznie cały czas.. Już się zaczynam martwić jak długo tak ujade...
![]()
Super nie super, miałam teraz ciężkie dni bo nom stop bolał mnie brzuch i brałam nospe, dziś troszkę odpuściło, dobrze że już za rogiem wizyta z usgTo super jak się tak czujesz.. Ja to na widok i zapach jedzenia wymiotuję, mój mąż już nie wie jak mi pomóc i co ugotować żebym nie wymiotowała ☹ Praktycznie cały czas.. Już się zaczynam martwić jak długo tak ujade... ☹
Dziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?
Ja pracuje w rejesteacji medycznej ktora normalnie przyjmuje i się zastanawiam czy brać zwolnienie?
Będzie dobrze. Musi być.Każdy organizm różnie reaguje i ponoć na każdą ciążę może reagować inaczej. Dasz radę. Odliczaj czas i raduj się z tego cudu.
![]()
Dziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?
Ja pracuje w rejesteacji medycznej ktora normalnie przyjmuje i się zastanawiam czy brać zwolnienie?
Super nie super, miałam teraz ciężkie dni bo nom stop bolał mnie brzuch i brałam nospe, dziś troszkę odpuściło, dobrze że już za rogiem wizyta z usg![]()
Zależy jakie masz układy w pracy. Najlepiej zaczekać na serduszko w USG.Dziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?