KarolaJ
Fanka BB :)
Ma ogół tak między 28 a 30, dzisiaj mam 34dc..
A ilo dniowe masz cykle???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ilo dniowe masz cykle???
Ma ogół tak między 28 a 30, dzisiaj mam 34dc..
Tak można decydować jest to dodatkowo płatne chyba 1000 złA o takich rzeczach można decydować?!mnie to nawet nie pytali....
Przy ostatniej pinkcji miała pobrane 12 komórek z czego 6 sie zaplodnilo ale przetrwały 2 teraz lekarz zasugerował żeby zmienić podłoże żeby lepiej się zapladnialy komórkiA o takich rzeczach można decydować?!mnie to nawet nie pytali....
Twoje AMH wcale nie takie niskie, ja miałam 1,1 a wyprodukowałam 22 pęcherzyki, z czego pobrano 9 prawidłowych komórek. Więc to nie jest wyznacznik.natura bywa nieprzewidywalna...
NO właśnie to jakaś dyskryminacja
a ja mam niskie amh bo raptem 1,5
Jak teraz nie wytworzę to idę długim protokołemtylko czemu jakoś od CLO miałam 4-6 sztuk a tu nic?
![]()
A to nie powinno być w cenie ?! Ożeszz na kazdym kroku płacić....Przy ostatniej pinkcji miała pobrane 12 komórek z czego 6 sie zaplodnilo ale przetrwały 2 teraz lekarz zasugerował żeby zmienić podłoże żeby lepiej się zapladnialy komórki
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Fakt każdy organizm jesy inny, ja też mam cykle 28'dniowe teraz po poronieniu mialam 33. Mam nadzieję że lada chwila przyjdzie do Ciebie małpa, ile można na nią czekać [emoji848] z tobą też mam mieć transfer noooo porób brzuszki, tak z 30 minut dziennie, ciepła kąpiel i przyspieszy @.
A to nie powinno być w cenie ?! Ożeszz na kazdym kroku płacić....
generalnie w in vitro dużo zależy od pożywki lab. i warunków oraz umiejętności embriologa.Przy ostatniej pinkcji miała pobrane 12 komórek z czego 6 sie zaplodnilo ale przetrwały 2 teraz lekarz zasugerował żeby zmienić podłoże żeby lepiej się zapladnialy komórki