reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ma ogół tak między 28 a 30, dzisiaj mam 34dc..
😱😱😱😱 Fakt każdy organizm jesy inny, ja też mam cykle 28'dniowe teraz po poronieniu mialam 33. Mam nadzieję że lada chwila przyjdzie do Ciebie małpa, ile można na nią czekać 🤔 z tobą też mam mieć transfer noooo porób brzuszki, tak z 30 minut dziennie, ciepła kąpiel i przyspieszy @.

natura bywa nieprzewidywalna...

NO właśnie to jakaś dyskryminacja :(

a ja mam niskie amh bo raptem 1,5 :(

Jak teraz nie wytworzę to idę długim protokołem :( tylko czemu jakoś od CLO miałam 4-6 sztuk a tu nic? :(
Twoje AMH wcale nie takie niskie, ja miałam 1,1 a wyprodukowałam 22 pęcherzyki, z czego pobrano 9 prawidłowych komórek. Więc to nie jest wyznacznik.
Mocno trzymam kciuki za Ciebie✊✊✊

Po poronieniu mogło się coś pomieszać. Jedyne co to mam jakiś dziwny śluz od 2 dni, może to jakaś zapowiedź okresu.
Obym się załapała jeszcze na ten transfer przed świętami [emoji849]
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Fakt każdy organizm jesy inny, ja też mam cykle 28'dniowe teraz po poronieniu mialam 33. Mam nadzieję że lada chwila przyjdzie do Ciebie małpa, ile można na nią czekać [emoji848] z tobą też mam mieć transfer noooo porób brzuszki, tak z 30 minut dziennie, ciepła kąpiel i przyspieszy @.

@Brakujemiwiary
werbujemy @KarolaJ do naszej ekipy mikołajowo transferowej?? :D :D

abrakadabra jaba da dum @ pojawisz się by transfer jej odbył się

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

poszły fluidy od wróżki in vitruszki 🤣🤣

(tak tak zdecydowanie mi się nudzi na nocnym dyżurze 🤪🤪🤪)

A to nie powinno być w cenie ?! Ożeszz na kazdym kroku płacić....

U mnie w klinice to też jest dodatkowo płatne...

reklama
Do góry