Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyszłoby na bank juz. No, ale skoro czekamy to czekamy [emoji110]@Evela.6 czekamy na dobre wieści!!!! Ja na nie czekam jakby to była moja beta [emoji23]
Bylam dzisiaj zrobic morfologię i prawie zleciłam betę... Może i by coś już wyszło ale zdecydowałam że robię dopiero 13dpt żeby nie powtarzać i nie mieć złudzeń po 1 wyniku..
Super!!!! Miałam takie przeczucieDziewczyny te Wasze kciuki chyba pomagają [emoji3590] Młody chyba 'przytulił' się do Mamusi [emoji120] 7dpt beta 42, Estradiol 1821, Progesteron 22.43 [emoji3059] nie przestawajcie puszczać tych kciuków [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Byłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.
od. 6 tyg kochana się sprawdza zarodek. także masz jeszcze czasByłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.