Też myślałam o Invicta Bydgoszcz ale jakoś nie słyszałam o ich sukcesach, tacy są mało znani... Bałam się zaryzykować i pojechałam do Novum. Jak będziesz już w trakcie, mogę prosić Cię o wrażenia i Twoja opinie o tej konkretnej klinice i jak to wszystko funkcjonuje w połączeniu z Gdańskiem? Sprawnie, rzetelnie itp? Będę wdzięczna bo zmieniam klinikę i wciąż nie mogę się zdecydowac

Otóż to, mieszkańcy Bydgoszczy mają dofinansowania a już powiaty gminy etc. guzik z pętelka. Radzta sobie sami.. .
Takie samo miałam wrażenie szukając kliniki... Jest kilka klinik w Bydgoszczy ale... Jakoś to nie to, mało znane, bez większych sukcesów, bez dostępu do KD (jedynie chyba invicta choć jak dzwoniłam pytać to dostępności nie było w Bdg, jedynie Gdańsk). Lekarz jednej z bydgoskich klinik sam mi powiedział że mogą mi pomóc ale nie mają banku zagranicznego i dluuuuuugo będę czekać bo w PL mało jest komórek, no i zalecił inna klinikę... Daleko ale sprzęt, lekarze, doświadczenie i labo na pewno bardziej zaawansowane..