DziękujeNie martw się, poradzą sobie. Ja też zawsze bralam poranna dawkę przed transferem. Nie denerwuj się już, wszystko zrobiłaś dobrze, jedź spokojnie po swoje maleństwo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeNie martw się, poradzą sobie. Ja też zawsze bralam poranna dawkę przed transferem. Nie denerwuj się już, wszystko zrobiłaś dobrze, jedź spokojnie po swoje maleństwo![]()
Ojej to my tak razem dzisiajMam tą sama dzis zagadkęja mam estrofem i luteina. I się zastanawiam czy brac przed czy po transferze
2 dawke mam transfer na 14 ale mam stresika przed kropeczkiem
powodzonka @Mimi89
trzymam kciuki
![]()
Pięknie dziękujeWszystko jest ok. trzeba progesteron aplikować.
Nie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2Ojej to my tak razem dzisiajTrzymam kciuki
świeży transfer ?
A masz 5dniowego? Ja bym chciała zabrać dwa ale nie wiem ile mi tam ich dotrwało i czy lekarz sie zgodzi. Bo chciałabym tez mieć co zamrozić ...Nie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2ale dzis zabieram ze sobą 1
tego wyczekanego. Bedziemy razem testować
![]()
Nie wiadomo czemu tak jest.Jak będziesz miała malutko komórek to weź zarodki w trzeciej dobie. 4 pęcherzyki to mało, który dzień stymulacji? Co na to lekarz. Może warto rozważyć aby zacząć od początku. Masz bardzo ładne e AMH a odpowiedź rzeczywiście słaba.
Dobrze, dobrze on sobie tam wyczyszczą patyczkiem dojścieMyślicie ze progesteron brany dopochwowo nie utrudni transferu?
Dopytywałam polozej wczoraj przez telefon czy mam aplikować.
Powiedziała ze tak wiec zrobiłam to i teraz myśle czy napewno dobrze zrobiłam![]()
Powodzenia na transferzeDziękujePlanowo 11:20. A przed jest jeszcze jakaś rozmowa z lekarzem ? Jak to u ciebie wyglada ?
Również życzę powodzeniaNie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2ale dzis zabieram ze sobą 1
tego wyczekanego. Bedziemy razem testować
![]()